Az igazi

25 990 Ft bruttó

Kérlek, válassz a doboz fedlapok közül az alábbi legördülő listából

Minden megvásárolt dobozunk után 250 Ft-al támogatjuk hivatalos partnerünket, a Gyermekétkeztetési Alapítványt. Így minden egyes loc(k)albox karitatív küldetéssel is jelen van a mindennapokban. 

Leírás

Férfias ízek az igazinak, mert ugyebár megérdemli, hogy egyedi és különleges élményt kapjon. Limitált kiadású, champion díjas sörpárlat különlegesség nyitja a sort ami a Monyo Brewing és az 1Csepp Pálinka kollaborációjában született meg. A vacsora kiegészítéshez passzoló lilahagyma lekvár a Pokoli Konyhától. Egy a legkeményebb férfiakat is megkönnyeztető világbajnokságot nyert chili a Hottie Chilitől.  És az egyszerű virslis reggelit is a mennyei ételköltemények közé emelő Great Taste Awards 2 csillagos chilis mustár az OlChilitől, amit az USA-ban is aranyérmet szerzett. Ezt a boxot minden férfi szívesen fogja fogadni, ezt garantáljuk.

További információk

Tömeg 3500 kg
Méretek 40 × 18 × 8,5 cm
Doboz fedlap minta

Art csíkos minta, Szarvas minta, Szív minta

Prémium, fából készült okos ajándékdobozod ezeket tartalmazza:

1 Csepp Pálinka & Monyo Brewing Co. kooperáció – Squirrel Orchestra IPA sörpárlat – (0,2 l) 40% – Quintessence champion díjas

Ezt a limitált kiadású sörpárlatot hazánk egyik legkiemelkedőbb pálinkafőzdéje alkotta meg a kézműves sörök terén szintén legendás Monyo Brewingal. A különleges belga IPA sörből nevéhez hű izgalmasan játékos párlat készült, ami Quintessence Pálinka és párlatfőző versenyen nyert champion díjat. Üde, összetett gyümölcsösség jellemzi. Sorban felismerhető benne a maláta mézes édessége, és a komló citrusos fűszeressége. Hosszan, kellemes trópusi gyümölcsösséggel cseng le. Izgalmasan játékos párlat üde, összetett gyümölcsösséggel. Igazi exkluzív ajándék már önmagában is.

Eddigi díjak: Quintessence Pálinka és párlatfőző verseny – champion díj

Alkoholtartalom: 40%

Kiszerelés: 0,2 l

1 db Olchili – Chilis Mustár (230 g) – többszörös nemzetközi díjazott

Ez egy igazi mustár különlegesség, többek között azért, mert Bhut Jolokia chilit tartalmaz. Emellett cukor helyett, akácmézzel édesítik, így amellett hogy a méztől édeskés lesz, kap egy ínycsiklandóan finom ízt is. Közepesen csípős, édeskés, házi készítésű mustár, a végén a Bhut Jolokia ízével és erejével megspékelve, ami már számos elismerés kapott itthon és a határon túl egyaránt. Aligha nem hazánk egyik legfinomabb mustárja.

Eddigi díjak:
• A 2021. évi Texasi (USA) Zest Fest-Fiery Food Challenge, Világbajnoki Aranyérmese!
• A 2021. évi Great Taste Awards (a világon az ízek Oscar-gálájaként számontartott verseny) 2 csillagos nyertese!
• A 2019. évi HunHot Ezüstérmes krémje, enyhén csípős fűszeres kategóriában!

1 db Hottie Chili Red Hot szósz (100 ml) – Scovie Awards győztes világbajnok szósz

A Hottie Chili Red Hot szósz a Hottie Chili szószok legerősebbike, szigorúan fűszerként alkalmazandó. A szósz alapját 3 féle chili paprika adja: a világ legerősebb chili paprikájaként elhíresült Carolina Reaper, a Trinidad Moruga Scorpion és a Naga Jolokia. Akinek mondanak valamit ezek a chili fajták, az tudja, hogy egyiknek sem kell a szomszédba menni erőért. Csupán némi só és ecet kerül felhasználásra mellettük tartósítási célból, így a chili paprikák igazi, valódi íze és ereje dominál ebben a szószban. Használható például levesekhez, de ügyelned kell, hogy ne remegjen a kezed, mert mindössze pár csepp elég ahhoz, hogy kellően tűzbe hozzon!

Eddigi díjak: 

• 2021 Scovie Awards világbajnokság – I. helyezett

1 db Pokoli konyha – Lilahagyma lekvár (250 ml)

Ha még nem kóstoltad, elsőre furcsán hangozhat a lilahagymalekvár, ami az édes és sós ízeket ötvöző különlegesség. Egy biztos, hogy egyre nagyobb rajongótáborral rendelkezik a gasztronómia szerelmeseinek körében. Nem véletlenül, mivel tökéletes kiegészítője a sült húsoknak, zöldségeknek, vadételeknek egyaránt. Kedvesünkkel vagy éppen családodunkkal töltött kellemes hangulatú vacsorához izgalmas kiegészítő. Ezt a finomságot a Jász-Nagykun-Szolnok megyében működő chili termékeiről is méltán híres Pokoli konyha alkotta. Ez az egyik legkeresettebb termékük, hogy őket idézzük: “nem győzünk eleget készíteni belőle, annyira szeretik a vásárlók”. Itt az ideje, hogy megajándékozz valakit ezzel a kistermelői, kézműves műremekkel.

1 db LED-es teamécses elemmel együtt

Amikor dobozunkból kikerülnek a termékek egy újabb funkcióval bővül. A kis LED Tea mécses a fadoboz fedelén vágott mintán keresztül dekorációs világításként funkcionál. A mécses sárgás fénye és finom vibrálása a valódi gyertya lángját imitálja. A mécses alján található kapcsolóval ki/be kapcsolható.

A DOBOZBA VALÓDI GYERTYA HELYEZÉSE TILOS ÉS TŰZVESZÉLYES!

1 db kézzel festett fadoboz számzáras lakattal

A fadoboz belmérete (hosszúság x szélesség x magasság): 37,2 cm x 17 cm x 8,5 cm

Ne feledd, amikor egy Loc(k)albox-ot adsz valakinek:

A világ első okos ajándékát adod, amit egy QR kód mögé rejtett kvízjáték megfejtése után tud kinyitni a megajándékozott

Biztos lehetsz, hogy hosszú időn át emlékezni fognak rád és az ajándékra, amit adtál

A legfinomabb hazai termékeket adod, melyek gondos kutatómunka eredményeként lettek összeválogatva

Vásárlásoddal támogatod a hazai vállalkozásokat, termelőket, kézműveseket

Minden megvásárolt dobozunk után 250 Ft-al támogatjuk hivatalos partnerünket, a Gyermekétkeztetési Alapítványt. Így minden egyes loc(k)albox karitatív küldetéssel is jelen van a mindennapokban. 

0
  0
  Kosarad tartalma
  Üres a kosaradVissza a boltba
  VAN ITT MÉG VALAMI

  Ne menj el üres kézzel

  Fogadj el 10% kedvezményt tőlünk

  KUPONKÓD: vipmeglepetes