Beer Box

26 990 Ft bruttó

Kérlek, válassz a doboz fedlapok közül az alábbi legördülő listából

Minden megvásárolt dobozunk után 250 Ft-al támogatjuk hivatalos partnerünket, a Gyermekétkeztetési Alapítványt. Így minden egyes loc(k)albox karitatív küldetéssel is jelen van a mindennapokban. 

Leírás

Ütős sörválogatás a Borsod megyei BAZ Beertől, ami egy díjnyertes sörpárlattal van megfejelve, amit a Monyo Brewing és az 1 Csepp Pálinka Manufaktúra zseniális együttműködése hozott össze. Ez az ajándék minden sörimádónál be fog találni.

További információk

Doboz fedlap minta

Art csíkos minta, Karácsonyfa minta, Szarvas minta, Szív minta

Prémium, fából készült okos ajándékdobozod ezeket tartalmazza:

1 Csepp Pálinka & Monyo Brewing Co. kooperáció – Squirrel Orchestra IPA sörpárlat – (0,2 l) 40% – Quintessence champion díjas

Ezt a limitált kiadású sörpárlatot hazánk egyik legkiemelkedőbb pálinkafőzdéje alkotta meg a kézműves sörök terén szintén legendás Monyo Brewingal. A különleges belga IPA sörből nevéhez hű izgalmasan játékos párlat készült, ami Quintessence Pálinka és párlatfőző versenyen nyert champion díjat. Üde, összetett gyümölcsösség jellemzi. Sorban felismerhető benne a maláta mézes édessége, és a komló citrusos fűszeressége. Hosszan, kellemes trópusi gyümölcsösséggel cseng le. Izgalmasan játékos párlat üde, összetett gyümölcsösséggel. Igazi exkluzív ajándék már önmagában is.

Eddigi díjak: Quintessence Pálinka és párlatfőző verseny – champion díj

Alkoholtartalom: 40%

Kiszerelés: 0,2 l

1 db BAZ Lightyear (helles) 0,33l

A cseh tradíciók alapján készült könnyű, világos sör karakteres keserűséggel.

A pilseni maláta visszafogott kenyeres íze, a cseh nemes komlók aromája és a lager élesztő észterei finom egyensúlyra találnak ebben a könnyű sörben. A legjobb eredmény érdekében speciális szűrt vízzel készítjük, hogy minél inkább hűek maradjunk a pilseni recepthez.

1 db BAZ Kenderes IPA (helles) 0,33l

A gyógyhatású kender ízvilágának újraalkotásával létrehozott vadonatúj, felséges sör, mely kiválóan elegyíti a kender és a komló változatos ízeit.

A kristálytiszta, aranysárga színű sörben a kender kellemesen fanyar íze mellett a fűszeres jegyek dominálnak. Tiszta aromái a kóstolás után is jól érezhetők, a fanyar, de egyáltalán nem tolakodó, hosszan visszacsengő íz pedig további kóstolásra ösztökél.

1 db BAZ BEER Sun-Dried Shake (kávés milkshake ipa)

A Sun-Dried Shake fűszere a Pacamara kávé. Gazdag gyümölcsösség és finom savak jellemzik, mely a milkshake ipák krémességével a tökéletes krémes kávék élményét idézi.

A kávé: Nicaragua / Sergio Ortez / 1186 méter / Pacarama / száraz eljárás

Daisuke / Sun-Dried Cherry

1 db LED-es teamécses elemmel együtt

Amikor dobozunkból kikerülnek a termékek egy újabb funkcióval bővül. A kis LED Tea mécses a fadoboz fedelén vágott mintán keresztül dekorációs világításként funkcionál. A mécses sárgás fénye és finom vibrálása a valódi gyertya lángját imitálja. A mécses alján található kapcsolóval ki/be kapcsolható.

A DOBOZBA VALÓDI GYERTYA HELYEZÉSE TILOS ÉS TŰZVESZÉLYES!

1 db kézzel festett fadoboz számzáras lakattal

A fadoboz belmérete (hosszúság x szélesség x magasság): 37,2 cm x 17 cm x 8,5 cm

Ne feledd, amikor egy Loc(k)albox-ot adsz valakinek:

A világ első okos ajándékát adod, amit egy QR kód mögé rejtett kvízjáték megfejtése után tud kinyitni a megajándékozott

Biztos lehetsz, hogy hosszú időn át emlékezni fognak rád és az ajándékra, amit adtál

A legfinomabb hazai termékeket adod, melyek gondos kutatómunka eredményeként lettek összeválogatva

Vásárlásoddal támogatod a hazai vállalkozásokat, termelőket, kézműveseket

Minden megvásárolt dobozunk után 250 Ft-al támogatjuk hivatalos partnerünket, a Gyermekétkeztetési Alapítványt. Így minden egyes loc(k)albox karitatív küldetéssel is jelen van a mindennapokban. 

0
  0
  Kosarad tartalma
  Üres a kosaradVissza a boltba
  VAN ITT MÉG VALAMI

  Ne menj el üres kézzel

  Fogadj el 10% kedvezményt tőlünk

  KUPONKÓD: vipmeglepetes