Gintastic

Cikkszám N/A Kategóriák ,

33 490 Ft bruttó

Kérlek, válassz a doboz fedlapok közül az alábbi legördülő listából

Minden megvásárolt dobozunk után 250 Ft-al támogatjuk hivatalos partnerünket, a Gyermekétkeztetési Alapítványt. Így minden egyes loc(k)albox karitatív küldetéssel is jelen van a mindennapokban. 

Leírás

A Gintastic ajándék box csupa Gin-es földi jóval van megtöltve. A Lunczer pálinkafőzde legújabb terméke debütál benne egy eredeti London Dry Gin, amit a hazai Balatonic elnevezésű prémium tonikkal tudod megvadítani. Mind a két tétel mesterien gyönyörű designal megáldott palackban nyugszik. És, ha már a Gin a doboz alapja kiegészül még egy izgalmas Gin-tonikos lekvárral a Kaldenekker lekvárosháztól és a ChocoMe, Grate Taste Awards díjas Gin-es csokoládé lapocskáival. Egy igazi Gintasztikus élményt adsz ezzel a dobozzal bárkinek.

További információk

Tömeg 4500 kg
Méretek 40 × 30 × 10 cm
Doboz fedlap minta

Art csíkos minta, Karácsonyfa minta, Szarvas minta

Prémium, fából készült okos ajándékdobozod ezeket tartalmazza:

1 db Lunczer – London Dry Gin (0,7l) (48%)

A Dunakanyar kincsei egy palackban. A boróka és a citrusok megszelídülve bújnak össze a Pilis virágaival és fűszereivel. Nőszirom, angyalgyökér és tavaszi kankalin, már a nevük is szépséges, finomságot sejtet. Ízük, illatuk szinte beleolvad a gyömbér és a borsok vibráló kavalkádjába, összhangot teremtve közöttük. Már önmagában is kényeztet minket a kerek és édeskésen telt zamataival ez a gin, de ha még tonic is kerül mellé… újjászületik!

Alkoholtartalom: 48%

2 db Balatonic – tonik (0,33l)

Napfény, vízpart, nyár. Tiszta harmónia. Könnyed, citrusos, harmónikus ízvilág, mint minden termékünk esetén természetes eredetű kininnel. Fogyaszd egy nyugodt, laza pillanatért, frissülj fel kellemes fanyarságától. Kóstold önmagában vagy citrommal kiegészítve, keverj belőle koktélt, hogy feldobd a hangulatot. Színtiszta üdítő élmény egy leheletnyi citrusízzel a szádban. Természetes kinin, C-vitamin, citrom- és borkősav adja a fűszerezését ennek az italnak.

1 db chocoMe Petit Gin – Falatnyi étcsokoládé lapocskák gin ízesítésű csokoládé töltelékkel – nemzetközi díjazott csokoládé

A chocoMe francia étcsokoládé, selymes, csokoládé-alapú, ginnel ízesített töltelékkel. Gin az alapanyaga, a borókabogyó hangsúlyt kap, valamint az egzotikus kaffir lime is beköszön a csokiköltemény ízvilágában. 9 ínycsiklandó, roppanós csokilapocskát tartalmaz az elegáns csomagolás. Ez a csoki 1 csillagot kapott a nemzetközi Great Taste Awardson

1 db Kaldeneker – Prémium Gin-Tonic lekvár (120 ml)

Ez a Gin-Tonic lekvár: Almából, borókabogyóval, zöld citrommal, tonikkal és ginnel készült és igazán különleges ízélményt ad.

1 db LED-es teamécses elemmel együtt

Amikor dobozunkból kikerülnek a termékek egy újabb funkcióval bővül. A kis LED Tea mécses a fadoboz fedelén vágott mintán keresztül dekorációs világításként funkcionál. A mécses sárgás fénye és finom vibrálása a valódi gyertya lángját imitálja. A mécses alján található kapcsolóval ki/be kapcsolható.

A DOBOZBA VALÓDI GYERTYA HELYEZÉSE TILOS ÉS TŰZVESZÉLYES!

1 db kézzel festett fadoboz számzáras lakattal

A fadoboz belmérete (hosszúság x szélesség x magasság): 37,2 cm x 28 cm x 10 cm

Ne feledd, amikor egy Loc(k)albox-ot adsz valakinek:

A világ első okos ajándékát adod, amit egy QR kód mögé rejtett kvízjáték megfejtése után tud kinyitni a megajándékozott

Biztos lehetsz, hogy hosszú időn át emlékezni fognak rád és az ajándékra, amit adtál

A legfinomabb hazai termékeket adod, melyek gondos kutatómunka eredményeként lettek összeválogatva

Vásárlásoddal támogatod a hazai vállalkozásokat, termelőket, kézműveseket

Minden megvásárolt dobozunk után 250 Ft-al támogatjuk hivatalos partnerünket, a Gyermekétkeztetési Alapítványt. Így minden egyes loc(k)albox karitatív küldetéssel is jelen van a mindennapokban. 

0
    0
    Kosarad tartalma
    Üres a kosaradVissza a boltba