Lánybúcsú box (Gong zéta szőlő pálinkával) ajándékcsomag

28 490 Ft bruttó

Kérlek, válassz a doboz fedlapok közül az alábbi legördülő listából

Minden megvásárolt dobozunk után 250 Ft-al támogatjuk hivatalos partnerünket, a Gyermekétkeztetési Alapítványt. Így minden egyes loc(k)albox karitatív küldetéssel is jelen van a mindennapokban. 

Leírás

Ha eljön az idő és a lányok bulizni mennek egyet még a nagy nap előtt, akkor elengedhetetlen kelléke lesz az eseménynek ez az igazi party box, amit főleg lánybúcsúkra dobtunk össze. Díjnyertes pálinka manufaktúrától származó zéta szőlő pálinka, hozzá ivós kártyajáték és 1 tihanyi levendulás masszázsolaj és fürdősó a jövendő arának, hogy a buli biztosan szuper legyen. Nem mellesleg persze az okos ajándékdoboz játékos kinyitása sem lesz utolsó feladat ezen a kivételes napon.

További információk

Doboz fedlap minta

Art csíkos minta, Karácsonyfa minta, Szarvas minta, Szív minta

Prémium, fából készült okos ajándékdobozod ezeket tartalmazza:

1 db Gong Zéta szőlő pálinka (0,5l) (43%) 

A Gong Pálinkaház Zéta szőlője az elmúlt években már sokat bizonyított, 2 nemzetközi és 1 hazai díjazásban is részesült pálinkája garantáltan rabul fogja ejteni fogyasztóját. A Zéta szőlő egy tokaji kései szüretelésű szőlőfajta, melynek illatában a virágos jegyek a dominánsak, miközben megkóstolva a méz édessége és diós, mazsolás karakterek váltakozása teszik különlegesen finommá ezt az italt.

Alkoholtartalom: 43%

Eddigi díjak:
QUINTESSENCE 2019: bronz
DESTILLATA 2019: ezüst (nemzetközi díj)
WORLD SPIRITS AWARD 2020: arany (nemzetközi díj)

1 db BABOOM ivós kártyajáték

Dobjátok fel a partit valami igazán ütőssel! A BaBoom ivós játéknak gyakorlatilag nincs nyertese de amit igazán garantálni tud az az önfeledt szórakozás és az elegendő alkoholbevitel!

A szabályok pofonegyszerűek, a legfiatalabb játékos felhúz egy kártyát a pakliból és teljesíti a kihívást, majd a kör az óramutató járásával megegyező irányban folytatódik. A feladatok viszont annál érdekesebbek, meglehet hogy innentől rímekben kell beszélned, természetesen ha nem megy innod kell! Úgy gondolod hogy a barátodra ráférne még egy ital? Játszd ki a +2-es lapodat és ajándékozd meg 2 korttyal!

A doboz tartalma:

70 db kártya

1 szabályleírás

1 db Tihanyi Levendula Masszázsolaj (250 ml)

Lágy masszázsolaj olyan természeti kincsekkel, mint a napraforgó olaj, édesmandula olaj és az Evitamin, ami védi és regenerálja a bőrt. A különleges összetevőknek köszönhetően gyorsan beszívódik és selymes érzést hagy maga után. A 100% tisztaságú tihanyi levendula illóolaj segíti a test és a lélek megnyugvását masszírozás közben.

A saját kezüleg csomagolt kozmetikumok magukban rejtik Tihany illatát és gyógyító erejét a levendulát, valamint azt a megnyugvást, békét, amit Tihany természeti kincsei és maga a Tihanyi Apátság nyújt a félszigetre látogatóknak.

Termékeink tihanyi levendulaolajból, helyben készülnek.

Összetevők: napraforgó olaj, mandula olaj, kókusz szilikon, frakcionált kókuszolaj, olíva szkvalén, E-vitamin, levendula illóolaj, limonene*, linalool*, geraniol*

*Az illóolaj természetes komponense.

1 db Tihanyi Levendula Fürdősó 300 g

Tengeri só és levendulavirágok alkotják ennek a levendulás fürdősónak az alapját, ami a hozzáadott 100% tisztaságú tihanyi levendula illóolajnak köszönhetően varázsol valódi wellness élményt fürdőszobánkba.

Használat: Egy kád vízhez 1-3 evőkanálnyi fürdősót tegyünk, a fürdőzés végeztével érdemes tiszta vízzel lezuhanyozni, nehogy a sós víz kiszárítsa a bőrt.

Kiemelt hatóanyagok:

– Levendula illóolaj

– Tengeri só

– Levendula virág

 

1 db LED-es teamécses elemmel együtt

Amikor dobozunkból kikerülnek a termékek egy újabb funkcióval bővül. A kis LED Tea mécses a fadoboz fedelén vágott mintán keresztül dekorációs világításként funkcionál. A mécses sárgás fénye és finom vibrálása a valódi gyertya lángját imitálja. A mécses alján található kapcsolóval ki/be kapcsolható.

A DOBOZBA VALÓDI GYERTYA HELYEZÉSE TILOS ÉS TŰZVESZÉLYES!

1 db kézzel festett fadoboz számzáras lakattal

A fadoboz belmérete (hosszúság x szélesség x magasság): 37,2 cm x 17 cm x 8,5 cm

Ne feledd, amikor egy Loc(k)albox-ot adsz valakinek:

A világ első okos ajándékát adod, amit egy QR kód mögé rejtett kvízjáték megfejtése után tud kinyitni a megajándékozott

Biztos lehetsz, hogy hosszú időn át emlékezni fognak rád és az ajándékra, amit adtál

A legfinomabb hazai termékeket adod, melyek gondos kutatómunka eredményeként lettek összeválogatva

Vásárlásoddal támogatod a hazai vállalkozásokat, termelőket, kézműveseket

Minden megvásárolt dobozunk után 250 Ft-al támogatjuk hivatalos partnerünket, a Gyermekétkeztetési Alapítványt. Így minden egyes loc(k)albox karitatív küldetéssel is jelen van a mindennapokban. 

0
  0
  Kosarad tartalma
  Üres a kosaradVissza a boltba
  VAN ITT MÉG VALAMI

  Ne menj el üres kézzel

  Fogadj el 10% kedvezményt tőlünk

  KUPONKÓD: vipmeglepetes