Nagy hepaj

29 990 Ft bruttó

Kérlek, válassz a doboz fedlapok közül az alábbi legördülő listából

Minden megvásárolt dobozunk után 250 Ft-al támogatjuk hivatalos partnerünket, a Gyermekétkeztetési Alapítványt. Így minden egyes loc(k)albox karitatív küldetéssel is jelen van a mindennapokban. 

Leírás

Bizony van az a pillanat, amit az ember szeretne olyan igazán megünnepeleni. Stílusosan, minőségi italokkal, emlékezetesen, azoknak a társaságában, akikkel az ember jól érzi magát. A Nagy hepaj elnevezésű ajándék boxunkba helyet kap a jókedv az Eufória nevű ivós kártyajáték formájában, és, ha már ilyen játék kerül a dobozba ahhoz minőségi italok is dukálnak. Hazánk egyik közkedvelt, díjakban talán leggazdagabb kisüzemi kézműves sör brandje a Horizont Budapest mellett a gerilla sörfőzdék megkerülhetetlen alkajának a Balkezes sörfőzdének a sörei vannak jelen. Melléjük társul egy rendkívül igényes Champion díjas pálinka az ország egyik legeredményesebb, legtöbb díjjal rendelkező főzdéjétől az 1 Csepp Pálinkától. Ez egy olyan doboz, amit bárhova is viszel magaddal, bárkinek is adod, szinte 100%, hogy a végén nagy hepaj lesz az estéből.

További információk

Tömeg 4500 kg
Méretek 40 × 30 × 10 cm
Doboz fedlap minta

Art csíkos minta, Karácsonyfa minta, Szarvas minta

Prémium, fából készült okos ajándékdobozod ezeket tartalmazza:

1 db Eufória ivós kártyajáték

Legyen szó házibuliról, fesztiválról, közös nyaralásról vagy csak egy beszélgetős estéről az Eufória Ivós Kártya garantáltan felejthetetlenné teszi az alkalmat. Vagy épp emiatt felejted el?!

A játék menete nagyon egyszerű. Tedd középre a paklit. Keverd meg. Húzz és csináld meg a rajta található utasítást. A pakli passzív és aktív kártyákból áll. A passzív kártyák egy-egy állítást vagy kis feladatot tartalmaznak. Az aktív kártyák felelnek az agysejtek életben maradásáért ezeket a kártyákat úgy terveztük, hogy folyamatosan változatos, izgalmas és interaktív legyen velük a játék, így a korlátozott lapszám ellenére is számtalanszor tudtok játszani vele.

1 db 1 Csepp Pálinka – Zenit szőlőpálinka (0,35l) (40%) – Champion díjas pálinka

Intenzív déligyümölcsös karakter, a háttérben sárgadinnye hatással. Olajosan telt, tartós íz megbékélt harmóniával. Könnyed kiegyensúlyozottság, karakterében erőteljesen érett szőlőjegyekkel. Ez jellemzi az ország legeredményesebb pálinka főzdéjének Champion díjas pálinkájáta, amit ajándék dobozunkban lelsz.

Eddigi díjak: – Champion díj 

.Alkoholtartalom: 40%

1 db Horizont Morning Joe sör (0,33 l) (6%)

Egy sört reggelire? A Morning Joe az első állandó sötét sörünk, a rengeteg limitált és nemzetközi együttműködésben készült barna és fekete főzet után. A breakfast stout egy viszonylag lazán értelmezett sörstílus. Lényege, hogy egy alap stoutot olyan hozzávalókkal egészítenek ki, amelyek egy amerikai reggeli részei lehetnének. Mi egy sok zabbal megpakolt alapot (oatmeal stout) készítettünk, ennek köszönhetően a sör krémes, testes, selymes kortyérzettel és bézs színű habbal. Az alapot pedig minőségi kakakóbabbal és a Casino Mocca magyar kézműves kávépörkölőABV 6%, 16° B, 70 EBC, 35 IBUk etiópiai kávéjával turbóztuk fel. A markáns kávés pörkölt ízjegyeket a kakaó csokoládés édessége kerekíti le, a zab pedig könnyen ihatóvá teszi. Kellemes és élénkítő ital, mint egy jó capuccino.

ABV 6%, 16° B, 70 EBC, 35 IBU

1 db Horizont Hazy Queen sör – Selymes és gyümölcsösen komlós ködös NEIPA (0,33l) (6%) – nemzetközi díjazott

Az USA keleti partjáról (Vermont állam, vagy az összefoglalóan New Englandnek nevezett részek) származó sörstílus, ahol a komlókon van a hangsúly, de az újkori IPA sörökkel ellentétben a keserűség helyett annak illatos, gyümölcsös vonásait emeli ki. Ebben a változatban egy könnyű, jól ihatóságot hangsúlyozó malátaalap mellet meghatározó a New England söröknél nagyon fontos vízkezelés. Ennek eredményeként a Hazy Queen krémes, selymes kortyérzetet ad. A gyümölcsösen komlós, illatos hatás érdekében rengeteg Galaxy, Citra és Mosaic komlót tartalmaz, a kétszeres hidegkomlózás által alakult ki a végeredmény.

Alkoholtartalom: 6%

14,8° B, 9 EBC, 45 IBU

Eddigi díjak:

 • Helsinki – International Beverage Competition 2020. aranyérem
 • Dublin – Alltech Craft Brews verseny: 2019. ezüstérem
 • World Beer Awards 2019 SPECIALTY IPA HUNGARY WINNER

1 db Horizont Gentle Bastard sör  – Narancsszínű amerikai IPA (0,33l) (6,5%) – nemzetközi díjazott

Kesernyés, de tömve van trópusi citrusfélék ízével. A komló intenzitását finoman ellensúlyozza a kekszes malátásság. Kiugróan selymes kortyérzet és intenzív, orrbaverős aromák jellemzik ezt az amerikai IPA-t. Ez a sör kettősségről és az új hullámról szól, ezt jól mutatja névválasztásunk is: a Gentle Bastard IPA egyrészt sejteti, hogy ebben a sörben van valami lágy és elegáns, másrészt jól kifejezi, hogy a komlózása rosszfiúsan karakteres. A telt, malátás test kicsit kekszes és nagyon selymes érzetéhez hozzájárul a maris otter maláta, a déligyümölcsös aromákat pedig a hidegkomlózás során is bőven adagolt amerikai komlók (amarillo, columbus, simcoe, mosaic) biztosítják.

Alkoholtartalom: 6,7%

17° B, 16 EBC, 63 IBU

Eddigi díjak:

 • Bronz érem – Helsinki International Beverage Competition 2020
 • Bronz érem – Alltech Craft Brews & Food Fair 2019
 • Ezüst érem – Alltech Craft Brews & Food Fair 2017
 • World Beer Awards Hungary Winner 2018
 • Beer of Hungary 2018 IPA 2. hely

1 db Horizont Herr Lager  sör (0,33L) (6,7%) – nemzetközi díjazott

Könnyed német típusú lager, amerikai komlókkal.
A legnagyobb trükk, hogy nincs trükk. Kitűnő alapanyagok, odafigyelés és elegendő idő. Az apró, de fontos csavart a hidegkomlózás adja.

Alkoholtartalom: 6,7%

11° B, 6 EBC, 25 IBU

Eddig díjak:

 • Bronzérem, Alltech Craft Brews & Food Fair 2019

1 db Balkezes – Bagoly Baltic Porter sör (0,33L) (8,8%) 

A Bagoly Baltic Porter egy erős sötét láger. Édeskés, malátahangsúlyos, testes sör. A sörfőzde megtartotta azt a verziót, ami nekik tetszett, így lett a klasszikus Bagoly egy nem túl nagy alkoholtartalmú, arany középút. Komplex, jól iható, picit pikánsan édes, határozott sör. A készítés során a legjobb maláták lettek kiválasztva a megfelelő arányban.

Alkoholtartalom: 8,8%

1 db Balkezes – GreyJoy sör (0,33L) (9%)

A hazai kraft sörök egyik sztárja, ami sörfigyelő blog közönségszavazásán is sokáig volt az első helyen. Egyszerű a képlet, mi az, ami ütősebb mint egy IPA? Természetesen egy dupla IPA. A maga 9%-os alkoholfokával, telt gyümölcsös ízével, összetéveszthetetlen keserűségével és a bergamott aromás Earl Grey tea zamatával teszi a Balkezes igazán különlegessége ezt az italt. Minden stimmel benne.

Alkoholtartalom: 9%

1 db LED-es teamécses elemmel együtt

Amikor dobozunkból kikerülnek a termékek egy újabb funkcióval bővül. A kis LED Tea mécses a fadoboz fedelén vágott mintán keresztül dekorációs világításként funkcionál. A mécses sárgás fénye és finom vibrálása a valódi gyertya lángját imitálja. A mécses alján található kapcsolóval ki/be kapcsolható.

A DOBOZBA VALÓDI GYERTYA HELYEZÉSE TILOS ÉS TŰZVESZÉLYES!

1 db kézzel festett fadoboz számzáras lakattal

A fadoboz belmérete (hosszúság x szélesség x magasság): 37,2 cm x 28 cm x 10 cm

Ne feledd, amikor egy Loc(k)albox-ot adsz valakinek:

A világ első okos ajándékát adod, amit egy QR kód mögé rejtett kvízjáték megfejtése után tud kinyitni a megajándékozott

Biztos lehetsz, hogy hosszú időn át emlékezni fognak rád és az ajándékra, amit adtál

A legfinomabb hazai termékeket adod, melyek gondos kutatómunka eredményeként lettek összeválogatva

Vásárlásoddal támogatod a hazai vállalkozásokat, termelőket, kézműveseket

Minden megvásárolt dobozunk után 250 Ft-al támogatjuk hivatalos partnerünket, a Gyermekétkeztetési Alapítványt. Így minden egyes loc(k)albox karitatív küldetéssel is jelen van a mindennapokban. 

0
  0
  Kosarad tartalma
  Üres a kosaradVissza a boltba
  VAN ITT MÉG VALAMI

  Ne menj el üres kézzel

  Fogadj el 10% kedvezményt tőlünk

  KUPONKÓD: vipmeglepetes