Sörparti

26 990 Ft bruttó

Kérlek, válassz a doboz fedlapok közül az alábbi legördülő listából

Minden megvásárolt dobozunk után 250 Ft-al támogatjuk hivatalos partnerünket, a Gyermekétkeztetési Alapítványt. Így minden egyes loc(k)albox karitatív küldetéssel is jelen van a mindennapokban. 

Leírás

Amikor összegyűlnek a sör fanatikusok, amikor egy hosszú hét után szeretnéd meglepni magad vagy éppen egy barátod valami igazán klassz sörös élménnyel, akkor jöhet a képbe a Sörparti boxunk, ami egy Szabadulós kártyajátékkal van kiegészítve, hogy a sörözés mellett lehessen valami alibi tevékenységet is végezni. 3 igen komoly kézműves sör gyártó termékeiből építkezik ez a doboz. Horizont, Ugar, Balkezes sörfőzdék hármasa nem lehet mellényúlás senkinek. A Szabadulós pakli sorozat pedig garantálja az izgalmat is.

További információk

Tömeg 4500 kg
Méretek 40 × 30 × 10 cm
Doboz fedlap minta

Art csíkos minta, Karácsonyfa minta, Szarvas minta

Prémium, fából készült okos ajándékdobozod ezeket tartalmazza:

1 db Szabaduló Pakli – Szökés Alcatrazból

A Szabaduló Paklik voltaképpen zsebre vágható szabadulószobás játékok és bármely társaságba meg tudják hozni az izgalmas hangulatot. A cél megszökni a híres Alcatrazból. A börtönsziget több mérföldre fekszik a szárazföldtől, körülötte jéghideg víz, cápákkal. A játékosok egy börtönben ébrednek hasogató fejfájással, és közösen kell megoldaniuk a feladatokat, hogy rájöjjenek, hogyan és miért kerültek ide…

Tartalom: A doboz tartalma: 60 db extra méretű kártya, 1 Alcatrazi Hírmondó.

Ajánlott korosztály:12 éves kortól, lányoknak és fiúknak

1 db Horizont Hazy Queen sör – Selymes és gyümölcsösen komlós ködös NEIPA (0,33l) (6%) – nemzetközi díjazott

Az USA keleti partjáról (Vermont állam, vagy az összefoglalóan New Englandnek nevezett részek) származó sörstílus, ahol a komlókon van a hangsúly, de az újkori IPA sörökkel ellentétben a keserűség helyett annak illatos, gyümölcsös vonásait emeli ki. Ebben a változatban egy könnyű, jól ihatóságot hangsúlyozó malátaalap mellet meghatározó a New England söröknél nagyon fontos vízkezelés. Ennek eredményeként a Hazy Queen krémes, selymes kortyérzetet ad. A gyümölcsösen komlós, illatos hatás érdekében rengeteg Galaxy, Citra és Mosaic komlót tartalmaz, a kétszeres hidegkomlózás által alakult ki a végeredmény.

Alkoholtartalom: 6%

14,8° B, 9 EBC, 45 IBU

Eddigi díjak:

 • Helsinki – International Beverage Competition 2020. aranyérem
 • Dublin – Alltech Craft Brews verseny: 2019. ezüstérem
 • World Beer Awards 2019 SPECIALTY IPA HUNGARY WINNER

1 db Horizont Gentle Bastard sör  – Narancsszínű amerikai IPA (0,33l) (6,5%) – nemzetközi díjazott

Kesernyés, de tömve van trópusi citrusfélék ízével. A komló intenzitását finoman ellensúlyozza a kekszes malátásság. Kiugróan selymes kortyérzet és intenzív, orrbaverős aromák jellemzik ezt az amerikai IPA-t. Ez a sör kettősségről és az új hullámról szól, ezt jól mutatja névválasztásunk is: a Gentle Bastard IPA egyrészt sejteti, hogy ebben a sörben van valami lágy és elegáns, másrészt jól kifejezi, hogy a komlózása rosszfiúsan karakteres. A telt, malátás test kicsit kekszes és nagyon selymes érzetéhez hozzájárul a maris otter maláta, a déligyümölcsös aromákat pedig a hidegkomlózás során is bőven adagolt amerikai komlók (amarillo, columbus, simcoe, mosaic) biztosítják.

Alkoholtartalom: 6,7%

17° B, 16 EBC, 63 IBU

Eddigi díjak:

 • Bronz érem – Helsinki International Beverage Competition 2020
 • Bronz érem – Alltech Craft Brews & Food Fair 2019
 • Ezüst érem – Alltech Craft Brews & Food Fair 2017
 • World Beer Awards Hungary Winner 2018
 • Beer of Hungary 2018 IPA 2. hely

1 db Horizont Herr Lager  sör (0,33L) (6,7%) – nemzetközi díjazott

Könnyed német típusú lager, amerikai komlókkal.
A legnagyobb trükk, hogy nincs trükk. Kitűnő alapanyagok, odafigyelés és elegendő idő. Az apró, de fontos csavart a hidegkomlózás adja.

Alkoholtartalom: 6,7%

11° B, 6 EBC, 25 IBU

Eddig díjak:

 • Bronzérem, Alltech Craft Brews & Food Fair 2019

1 db Balkezes – Bagoly Baltic Porter sör (0,33L) (8,8%) 

A Bagoly Baltic Porter egy erős sötét láger. Édeskés, malátahangsúlyos, testes sör. A sörfőzde megtartotta azt a verziót, ami nekik tetszett, így lett a klasszikus Bagoly egy nem túl nagy alkoholtartalmú, arany középút. Komplex, jól iható, picit pikánsan édes, határozott sör. A készítés során a legjobb maláták lettek kiválasztva a megfelelő arányban.

Alkoholtartalom: 8,8%

1 db Balkezes – GreyJoy sör (0,33L) (9%)

A hazai kraft sörök egyik sztárja, ami sörfigyelő blog közönségszavazásán is sokáig volt az első helyen. Egyszerű a képlet, mi az, ami ütősebb mint egy IPA? Természetesen egy dupla IPA. A maga 9%-os alkoholfokával, telt gyümölcsös ízével, összetéveszthetetlen keserűségével és a bergamott aromás Earl Grey tea zamatával teszi a Balkezes igazán különlegessége ezt az italt. Minden stimmel benne.

Alkoholtartalom: 9%

1 db Ugar Agrár X sör (0,33L) (8%)

Az Ugar Puszta Superheroes sorozat a vidéki életvitel azon jellegzetes alakjainak állít palackozott emléket, akik valamennyi kistelepülésen jelen vannak, sajátos tevékenységükkel határozva meg az adott lakókörnyezet napi rutinját.

AgrárX az agrárium alfája és ómegája, ő hajtja a legnagyobb gépeket a határban, ő az egész rendszer olajozott csapágya.
A palackban rejlő sör is olyan, mint a karakter, amiről elneveztük. Egy 8%-os dupla IPA brutális testtel, rengeteg hidegkomlóval, kellemes vadvirágos/mézes/trópusi illatokkal, határozott, de nem arclebontó keserűkkel, és nagyon hosszú, ráadásul komplex lecsengéssel.

ABV: 8%
IBU: 61
Komlók: Amarillo, Mosaic, Simcoe, Centennial
Maláták: Pale Ale, Cara hell, Caramünch, Special W

Kiszerelés: 0,33 L

1 db Ugar Fake Your Pils sör (0,33L) (5,6%)

A Fake Your Pils az Ugar Brewery alapszortimentjéből kerül elő egy a közkedvelt sorozatuk, a Puszta Minimál tagjai közül.  A sorozatot kiváló minőségű alapsörök alkotják,  amelyeknél nem mentek el végletekbe, a cél ugyanis az volt, hogy őszinte, jó ivású, de mégis különleges sörök jöjjenek létre, amik sokak tetszését képesek elnyerni, és belépőt jelentenek a kisüzemi sörök izgalmas világába!

A Fake Your Pils egy igazi frissítő, tisztára erjedt, kissé száraz, vibrálóan citrusos és kirobbanón friss, apró buborékú, lagernek álcázott ale. Munka utánra, negyven fokos hőségre és vasárnapi ebéd mellé egyaránt tökéletes!

ABV: 5,6%
IBU: 30
Komlók: Magnum, Simcoe, Citra
Maláták: Pilsner

Kiszerelés: 0,33 L

1 db LED-es teamécses elemmel együtt

Amikor dobozunkból kikerülnek a termékek egy újabb funkcióval bővül. A kis LED Tea mécses a fadoboz fedelén vágott mintán keresztül dekorációs világításként funkcionál. A mécses sárgás fénye és finom vibrálása a valódi gyertya lángját imitálja. A mécses alján található kapcsolóval ki/be kapcsolható.

A DOBOZBA VALÓDI GYERTYA HELYEZÉSE TILOS ÉS TŰZVESZÉLYES!

1 db kézzel festett fadoboz számzáras lakattal

A fadoboz belmérete (hosszúság x szélesség x magasság): 37,2 cm x 28 cm x 10 cm

Ne feledd, amikor egy Loc(k)albox-ot adsz valakinek:

A világ első okos ajándékát adod, amit egy QR kód mögé rejtett kvízjáték megfejtése után tud kinyitni a megajándékozott

Biztos lehetsz, hogy hosszú időn át emlékezni fognak rád és az ajándékra, amit adtál

A legfinomabb hazai termékeket adod, melyek gondos kutatómunka eredményeként lettek összeválogatva

Vásárlásoddal támogatod a hazai vállalkozásokat, termelőket, kézműveseket

Minden megvásárolt dobozunk után 250 Ft-al támogatjuk hivatalos partnerünket, a Gyermekétkeztetési Alapítványt. Így minden egyes loc(k)albox karitatív küldetéssel is jelen van a mindennapokban. 

0
  0
  Kosarad tartalma
  Üres a kosaradVissza a boltba