Sörmámor

26 790 Ft bruttó

Kérlek, válassz a doboz fedlapok közül az alábbi legördülő listából

Minden megvásárolt dobozunk után 250 Ft-al támogatjuk hivatalos partnerünket, a Gyermekétkeztetési Alapítványt. Így minden egyes loc(k)albox karitatív küldetéssel is jelen van a mindennapokban. 

Leírás

Kedvesed oda van a kraft sörökért? Három izgalmas gyártó különlegességeit hoztuk el, hogy meglephesd egy exkluzív összeállítással. Limitált kiadású, champion díjas sörpárlat különlegesség nyitja a sort ami a Monyo Brewing és az 1Csepp Pálinka kollaborációjában született meg. Két már a doboz design tekintetében is különleges Viharsarok sör mellet a Jászságból érkező Ugar brewery kultikus sörei sorakoznak a dobozban. Díjak, díjak hátán a dobozban egy igazi sörfanatikusnak szuper összeállítás. Mutasd ki a szereted ezzel az egyedi ajándékkal.

További információk

Tömeg 3500 kg
Méretek 40 × 18 × 8,5 cm
Doboz fedlap minta

Art csíkos minta, Szarvas minta, Szív minta

Prémium, fából készült okos ajándékdobozod ezeket tartalmazza:

1 Csepp Pálinka & Monyo Brewing Co. kooperáció – Squirrel Orchestra IPA sörpárlat – Quintessence champion díj (0,2 l) 40%

Ezt a limitált kiadású sörpárlatot hazánk egyik legkiemelkedőbb pálinkafőzdéje alkotta meg a kézműves sörök terén szintén legendás Monyo Brewingal. A különleges belga IPA sörből nevéhez hű izgalmasan játékos párlat készült, ami Quintessence Pálinka és párlatfőző versenyen nyert champion díjat. Üde, összetett gyümölcsösség jellemzi. Sorban felismerhető benne a maláta mézes édessége, és a komló citrusos fűszeressége. Hosszan, kellemes trópusi gyümölcsösséggel cseng le. Izgalmasan játékos párlat üde, összetett gyümölcsösséggel. Igazi exkluzív ajándék már önmagában is.

Eddigi díjak: Quintessence Pálinka és párlatfőző verseny – champion díj

Alkoholtartalom: 40%

Kiszerelés: 0,2 l

1 db Viharsarok – Derűlt Ég – Czech Pale Lager kézműves sör (0,33l) (4,5%)

A Derült Ég egy tiszta, aranyló világos lager. Jól csúszik, fogyasztása pedig akkor is javasolt, mikor követnek az esőfelhők, vagy villámok csattognak a fejünk felett. Gazdag és kerek cseh ležák, 12 °P eredeti extrakttartalommal.

Összetevők: víz, árpamaláta, komló, élesztő

Alkoholtartalom: 4,5%

Eddigi díjak:
• KSE XII. Nemzetközi Sörverseny és Sörmustra – 2018 – Bronz Diploma
• Central European Beer Awards – 2018 – Ezüstérem
• KSE XIII. Nemzetközi Sörverseny és Sörmustra – 2019 – Ezüst Diploma
• Central European Beer Awards – 2019 – Champion (kategóriagyőztes)

Kiszerelés: 0,33 l

1 db Viharsarok sör – Indián nyár –  American IPA kézműves sör (0,33l) (6,7%)

Még nyílnak a völgyben a kerti virágok, még megiszol egy határozottan komlózott sört. Az Indián Nyár egy amerikai felsőerjesztésű sör virágos, citrusos és fenyős ízjegyekkel. Befejezése száraz, majd erős, mint a nyári éjszakákat leváltó kora őszi esték. Amerikai hozzávalók, gyulai odafigyelés.

Összetevők: víz, árpamaláta, pelyhesített búza, komló, élesztő
Alkoholtartalom: 6,7%

Eddigi díjak:
• KSE XII. Nemzetközi Sörverseny és Sörmustra – 2018 – Bronz Diploma
• Central European Beer Awards – 2018 – Ezüstérem
• KSE XIII. Nemzetközi Sörverseny és Sörmustra – 2019 – Ezüst Diploma

Kiszerelés: 0,33 l

1 db Ugar Brewery – AgrárX kézműves sör (0,33l) 8%

Az Ugar Brewery egy legendás sörfőzde Jász-Nagykun-Szolnok megyéből, akiknek a söreit Michelin csillagos éttermekben is felszolgálják. – Az AgrárX sör az Ugar Puszta Superheroes sorozat egy darabja, mely a vidéki életvitel azon jellegzetes alakjainak állít palackozott emléket, akik valamennyi kistelepülésen jelen vannak, sajátos tevékenységükkel határozva meg az adott lakókörnyezet napi rutinját.
AgrárX az agrárium alfája és ómegája, ő hajtja a legnagyobb gépeket a határban, ő az egész rendszer olajozott csapágya. A palackban rejlő sör is olyan, mint a karakter, amiről elneveztük. Egy 8%-os dupla IPA brutális testtel, rengeteg hidegkomlóval, kellemes vadvirágos/mézes/trópusi illatokkal, határozott, de nem arclebontó keserűkkel, és nagyon hosszú, ráadásul komplex lecsengéssel.

ABV: 8%
IBU: 61
Komlók: Amarillo, Mosaic, Simcoe, Centennial
Maláták: Pale Ale, Cara hell, Caramünch, Special W

Kiszerelés: 0,33 l

1 db Ugar Brewery – Fake Your Pils kézműves sör (0,33l) 5,6%

A Fake Your Pils egy az Ugar Brewery alapszortimentjéből származik, keresett és kedvelt sorozatuk, a Puszta Minimál tagja. A sorozatot kiváló minőségű alapsörök alkotják, amelyeknél nem mentek el végletekbe, a cél ugyanis az volt, hogy őszinte, jó ivású, de mégis különleges söröket alkossanak, amik sokak tetszését képesek elnyerni!

A Fake Your Pils egy igazi frissítő, tisztára erjedt, nem túlságosan, de a többi tételükhöz képest száraz, vibrálóan citrusos és kirobbanón friss, apró buborékú, lagernek álcázott ale. Munka utánra, negyven fokos hőségre és vasárnapi ebéd mellé egyaránt tökéletes!

ABV: 5,6%

IBU: 30

Komlók: Magnum, Simcoe, Citra

Maláták: Pilsner

Kiszerelés: 0,33 l

1 db LED-es teamécses elemmel együtt

Amikor dobozunkból kikerülnek a termékek egy újabb funkcióval bővül. A kis LED Tea mécses a fadoboz fedelén vágott mintán keresztül dekorációs világításként funkcionál. A mécses sárgás fénye és finom vibrálása a valódi gyertya lángját imitálja. A mécses alján található kapcsolóval ki/be kapcsolható.

A DOBOZBA VALÓDI GYERTYA HELYEZÉSE TILOS ÉS TŰZVESZÉLYES!

1 db kézzel festett fadoboz számzáras lakattal

A fadoboz belmérete (hosszúság x szélesség x magasság): 37,2 cm x 17 cm x 8,5 cm

Ne feledd, amikor egy Loc(k)albox-ot adsz valakinek:

A világ első okos ajándékát adod, amit egy QR kód mögé rejtett kvízjáték megfejtése után tud kinyitni a megajándékozott

Biztos lehetsz, hogy hosszú időn át emlékezni fognak rád és az ajándékra, amit adtál

A legfinomabb hazai termékeket adod, melyek gondos kutatómunka eredményeként lettek összeválogatva

Vásárlásoddal támogatod a hazai vállalkozásokat, termelőket, kézműveseket

Minden megvásárolt dobozunk után 250 Ft-al támogatjuk hivatalos partnerünket, a Gyermekétkeztetési Alapítványt. Így minden egyes loc(k)albox karitatív küldetéssel is jelen van a mindennapokban. 

0
  0
  Kosarad tartalma
  Üres a kosaradVissza a boltba
  VAN ITT MÉG VALAMI

  Ne menj el üres kézzel

  Fogadj el 10% kedvezményt tőlünk

  KUPONKÓD: vipmeglepetes