#vegyélhazait

Hazai ötlet és kivitelezés

A loc(k)albox egy 100%-ban hazai ötlet. Fadobozainkat itthon gyártatjuk és a benne rejlő termékek is helyei termelők, gyártók, forgalmazók odaadó munkájának eredményei. Tagjai vagyunk a #vegyélhazait közösségnek.

Kisvállakozás nagy célokkal

Nem vagyunk multi, sem valami nagytőkés tech vállalat. Hajdúszoboszlóról indulva igyekszünk a Loc(k)alboxból egy igazi sikerszorit kerekíteni. Nem kisebb célunk van, mintsem, hogy forradalmasítsuk az ajándékozás fogalmát itthon és a későbbiekben külföldön is. Amikor egy loc(k)alboxot vásárolsz Te is hozzájárulhatsz egy pici hazai startup vállalkozás jövőjéhez.

Mesteri kézművesek porondja

Ajándékdobozainkban hazai kistermelők, zömében kézművesek különleges termékeit találod meg. A loc(k)albox egy kiváló lehetőség arra, hogy megismerd hazánk kiváló termékeit, ezzel is támogatva az őket készítő vállalkozókat, termelőket. Másrészről a termelőknek is egy jó lehetőség arra, hogy szélesebb körben megismerhessék a termékeiket.

Megismerteti hazánkat

Egyedülálló módon összegyűjtöttük hazánk egyes megyéinek kézműves termékeit, melyeket Megye boxainkban érhetsz el. Biztosak vagyunk abban, hogy hazánk bármelyik pontján is lakj, rá fogsz csodálkozni mi minden finomság lakozik a szomszédságodban. Emellett Megye boxaink révén lehetőséged nyílik arra, hogy bebarangold hazánk gasztronómiai állomásait és felfedezd azok ízvilágát.

A LOC(K)ALBOX SZTORI

A Loc(k)albox egy 100% hazai ötlet. Története 2021 novemberében kezdődött, amikor is nagyon kedves barátaink úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. A baráti párnak valami igazán ütős formában szerettük volna átadni a nászajándékunkat, amire amíg élnek emlékezni fognak. Így született meg az első lakattal lezárt, telefonos kvízjátékkal nyitható ajándék ládikó, amit egy 10 fős baráti társaság töltött meg akkor beltartalommal. A ládát András és Évi azóta közös életútjuk során beszerzett tárgyi emlékeik gyűjtésére használja. Hogy az eredetileg benne lévő ajándékokkal mi lett az pedig már egy másik történet. 🙂

Első ajándék „dobozunkat” már azon az ominózus esküvőn is óriási érdeklődés fogadta, még a ceremónia mester is kérés nélkül felkonferálta az átadását. Ekkor már tudtuk, hogy érdemes lesz tovább foglalkozni az ötlettel. Gyors termék és üzleti modell fejlesztés után jutott el a projekt a céljához: „Létrehozni egy olyan ajándékozási lehetőséget, amivel olyan hazai kézműves különlegességeket juttatunk el a megajándékozottakhoz, melyeket nem egyszerű beszerezni, mindezt pedig olyan formában tesszük, hogy az igazán élményszerűvé és felejthetetlenné tegye számukra az ünnepelt pillanatot.” A Loc(k)albox nem más, mint „Az ajándék, amit Te is szívesen kapnál”.  

ahol már hallhattál az okos ajándékdobozról

A KEVESEBB SZEMÉT A KÖRNYEZETÜNKNEK IS AJÁNDÉK

A hagyományos, díszcsomagolást igénylő ajándékok évről évre egyre több szemetet termelnek.
A Loc(k)alboxal célunk volt egy olyan ajándék dobozt létrehozni, amit nem kell díszcsomagolni és a doboz sem a kukában fog kikötni.

EGY LOC(K)ALBOX TÖRTÉNETE

Egy Loc(k)albox, díszcsomagolás nélkül önmagában is jól mutat és markánsan kitűnik a hagyományos ajándék dobozok közül.

Egy Loc(k)albox ajándék doboz pályafutása nem ér véget az átadást követően. Örökre funkcionális dísze lehet az ajándékozott otthonának. 🙂

EGY HAGYOMÁNYOS AJÁNDÉK TÖRTÉNETE

A hagyományos ajándékcsomagolások is gyönyörűek, főleg, ha meg van a kézügyességed, időd és türelmed ilyen formában csomagolni. 

A hagyományos ajándék dobozok és díszcsomagolások szomorú módon, de előbb utóbb a kukában kötnek ki (jó esetben a szelektívben). 🙁

VAN ITT MÉG VALAMI

Ne menj el üres kézzel

Fogadj el 10% kedvezményt tőlünk

KUPONKÓD: vipmeglepetes