Innovatív üzleti ajándékozás
a világ első okos ajándékdobozával

Innovatív üzleti ajándék megoldások
a világ első okos ajándékdoboztól

INNOVATÍV

JÓ ÜGYET TÁMOGAT

PRÉMIUM MINŐSÉG

ÉLMÉNYT KÖT A MÁRKÁHOZ

KÖRNYEZET-TUDATOS

Hogyan működik az okos ajándékdoboz?

Cirka 1,5 percben most gyorsan megismerheted.

speciális céges ajánlatok

okos ajándék dobozok cégeknek akár 9.990 ft-tól

Charity box

MIT TARTALMAZ A JÁTÉKOS FORMÁBAN NYITHATÓ AJÁNDÉKDOBOZ?:

Ebben a dobozunkban Szociális Szövetkezet termékei lelhetőek, akik hátrányos helyzetű embereket foglakoztatnak és erős társadalmi felelőségvállalást gyakorolnak tevékenységükkel. Megvásárlásval őket is támogatod!

1 db Natur Premium – Levendulás olíva Kosher kézműves szappan

Étkezési minőségű, évszázados tapasztalattal rendelkező családi görög termelőtől beszerzett, kóser extra szűz és szűz olívaolaj, valamint 100% tisztaságú levendula illóolaj felhasználásával

Készült kézműves szappan! Csökkenti az öregedés hatásait, bőrlágyító, tápláló, bőrnedvesítő hatású termék, melyet a legérzékenyebb bőr is tökéletesen tolerál. Szociális szövetkezet által készített termék!

1 db Máltai Manufaktúra – Paradicsomos magkrém (szendvicskrém) – 120 ml

Tökmag, napraforgómag, kesudió… Hmmm… Mint mindegyik Máltai Szeretetszolgálat Manufaktúrája által készült prémium kategóriás szendvicskrém, ez is egyedülálló a kézműves termékek piacán. Szociális szövetkezet által készített termék!

1 db Legjava – Pezsgős Őszibaracklekvár 200 g

A Homokhátság Szíve Zöldség – és Gyümölcsfeldolgozó Start Szociális Szövetkezet Bordányban, a Homokhátság Szívében működik. Egy igazán különleges Pezsgős őszibarack lekvárt rejt tőlük ajándék dobozunk. Ez a lekvár hozzáadott tartósítószert, adalékanyagot nem tartalmaz tartósítása hőkezeléssel történt. Süteményeidet is rendkívül mód fel tudod dobni vele.

Egészség box

MIT TARTALMAZ A JÁTÉKOS FORMÁBAN NYITHATÓ AJÁNDÉKDOBOZ?:

1 db Tihanyi Levendula Fürdősó 60 g

Tengeri só és levendulavirágok alkotják levendulás fürdősónk alapját, ami a hozzáadott 100% tisztaságú levendula illóolajjal együtt fenséges stresszoldó aromaterápiás kezeléssé varázsolhatja a fürdőszobát.

1 db Beobee – Környezettudatos BIO méhészet – méhviasz gyertya 3x6cm

A méhviasz a méhek építőanyaga, gyertyáink alapja. Nem csöpög, kis füsttel ég és nem tartalmaz paraffint, káros mellékanyagokat, mint a hagyományos gyertyák. Légfertőtlenítő Csíraölő, nyugtató pozitív hatása van a légzőszervekre. Allergiás, asztmás tünetek enyhítésére.

1 db Máltai Manufaktúra – Paradicsomos magkrém (szendvicskrém) – 120 ml

Tökmag, napraforgómag, kesudió… Hmmm… Mint mindegyik Máltai Szeretetszolgálat Manufaktúrája által készült prémium kategóriás szendvicskrém, ez is egyedülálló a kézműves termékek piacán. Szociális szövetkezet társadalomtudatos terméke!

1 db Legjava – Pezsgős Őszibaracklekvár 200 g

A Homokhátság Szíve Zöldség – és Gyümölcsfelolgozó Start Szociális Szövetkezet Bordányban, a Homokhátság Szívében működik. Egy igazán különleges Pezsgős őszibarack lekvárt rejt tőlük ajándék dobozunk. Hozzáadott tartósítószert, adalékanyagot nem tartalmaz tartósítása hőkezeléssel történt.

Wellness box

MIT TARTALMAZ A JÁTÉKOS FORMÁBAN NYITHATÓ AJÁNDÉKDOBOZ?:

1 db Napvirág Kézműves horgolt szappanzsák, 100% pamut, bézs színű

Ezzel a teljességgel egyedi, kézműves szappanzsák segítségével minden grammját kihasználhatód szappanjaidnak. Akár több kisebb szappan befogadására is alkalmas.

Összetevők: 100% pamut összetételű

1 db Napvirág Kézműves Natúr szappan – Olívával, kamillával és körömvirággal 120g

Olívás natúr szappanunkat gyógynövény tartalmával a kifejezetten érzékeny bőrűeknek alkották meg.

Összetevők: extra szűz olívaolaj; kamilla- és körömvirág főzet; napraforgóolaj; kókuszolaj; ricinusolaj

Környezetbarát újrapapír csomaglásban.

1 db Napvirág Fürdősó parajdi geránium illóolajjal és rózsaszirmokkal 350g

Fürdősónk tiszta összetevői bársonyossá varázsolják bőröd, jótékony hatással vannak ízületeidre és légutaidra. 100% vegán Összetevők: Parajdi kősó; geránium illóolaj; rózsaszín agyag, szárított rózsaszirom

Környezetbarát és újrafelhasználható, tetszetős üveg tégelybe csomagolva.

Levendula box

MIT TARTALMAZ A JÁTÉKOS FORMÁBAN NYITHATÓ AJÁNDÉKDOBOZ?:

1 db Lavender Tihany – Tihanyi Levendula Kézkrém – 50 ml

Vedd kezedbe a hidratálást! A vitaminokban gazdag kézkrém és a tihanyi levendula illóolaj megnyugtatja, míg a panthenol felpuhítja a bőrt. Parabén, PPG és Pálmaolaj MENTES A saját kezűleg csomagolt kozmetikumok magukban rejtik Tihany illatát és gyógyító erejét a levendulát, valamint azt a megnyugvást, békét, amit Tihany természeti kincsei és maga a Tihanyi Apátság nyújt a félszigetre látogatóknak. Termékeink tihanyi levendulaolajból, helybenkészülnek.

1 db Lavender Tihany – Levendulás Baracklekvár – 220 ml

Balaton-felvidéki őstermelővel közösen alkottuk meg lekvárunkat, melynek készítése a gyümölcsök szüretelésétől kezdve egészen a címkézésig kézzel történik. Állaga kissé krémes, lágy. Ez azért van, mert viszonylag rövid ideig főzi a készítő, annak érdekében, hogy a gyümölcs jellegzetes aromái megmaradjanak. Hozzáadott cukrot is csak annyit tartalmaz a termék, hogy élvezhető legyen.

1 db Tihanyi Levendula Fürdősó 300 g

Tengeri só és levendulavirágok alkotják levendulás fürdősónk alapját, ami a hozzáadott 100% tisztaságú levendula illóolajjal együtt fenséges stresszoldó aromaterápiás kezeléssé varázsolhatja a fürdőszobát.

okos ajándékdobozaink különböző méretben elérhetők

a legkiválóbb hazai kézműves termékekkel lepheted meg ügyfeleidet, munkavállalóidat

egy ajándék melyel jó ügyeket támogatsz

ajándékozz te is etikus ajándékot

támogatod a hazai termelőket

Ajándékdobozaink hazai kézműves termelők termékeivel van tele. Megvásárlásával őket is támogatod, akik közül számos partnerünk Szociális Szövetkezetként működik, hátrányos helyzetű, vagy megváltozott munkaképességű munkavállalókat is foglalkoztat.  

környezetbarát ajándék

Ajándék dobozunkat nem kell díszcsomagolnod, ajándéktáskába raknod, így nem termelsz vele extra szemetet. Sok más papírdobozos ajándék  megoldással szemben egy loc(k)albox garantáltan nem a kukában fog kikötni, hanem az otthon dísze marad.

segíted a gyermekeket

Minden megvásárolt dobozunk után 250 Ft-al támogatjuk hivatalos partnerünket, a Gyermekétkeztetési Alapítványt. Így minden egyes loc(k)albox karitatív küldetéssel is jelen van a mindennapokban. 

okos ajándékdoboz
akár teljesen céged igényeihez igazítva

AZ ALÁBBI PARAMÉTEREKBEN TUDJUK MÓDOSÍTANI AZ OKOS AJÁNDÉKDOBOZT

Előző
Következő

MUTATUNK EGY PÉLDÁT:

CÉGES ARCULATHOZ IGAZÍTOTT AJÁNDÉKDOBOZ A MINNER.HU RÉSZÉRE

miben más a loc(k)albox, mint bármilyen más ajándék megoldás a piacon?

Kiemeli cége innovativitását

Egy innovatív ajándékkal, saját cégének az innovativitását is hangsúlyozni tudja partnerei irányába. Amit mi kínálunk az egy valódi XXI. századi ajándékozási megoldás, ami megkülönbözteti konkurenseitől és egy olyan "HŰHA" élményt ad annak, aki kapja, amit vállalkozóként a saját termékünk, szolgáltatásunk kapcsán is szeretünk viszont hallani. Ezzel az élménnyel fogják társítani a vállalkozását is.

Jó ügyet támogat

Ajándékdobozaink prémium minőségű hazai kézműves termékeket tartalmaznak és több olyan partnerünk is van, akik szociális szövetkezetként működve segítik hátrányos helyzetű munkavállalók foglalkoztatását, vagy éppen maguk is végeznek valamilyen karitatív tevékenységet, így ezeket a szervezeteket is támogatja a loc(k)albox megvásárlása. (Egy jó ügy mögé állni, mindig üdvözítő dolog, ráadásul a saját márkánk megítélésére is pozitív hatással van).

Tükrözi a minőség iránti elköteleződést

Egy vállalkozásnál, ahol fontos a minőség, ott ez az ajándékozásban is megjelenik. Dekorációs ajándékdobozainkba beválogatott prémium minőségű, kézműves termékek több hónapos kutatómunka és tesztelés útján lettek kiválasztva. Partnereink zöme nemzetközi vagy éppen hazai díjakkal is rendelkeznek, melyekkel tanúsítják termékeik kiválóságát. Ezek a termékek nem jönnek velünk szembe a nagyáruházak polcain, így aki kapja értékelni fogja, hogy nem hétköznapi dolgokkal találkozik ajándékdobozunkban.

Igazi "HŰHA" élményt ad, ami bevési cége márkáját az ajándékozott fejébe

Mindenki szeret játszani, ez egy alapvető emberi tulajdonság, ami gyermekkorunk óta velünk van. A játékosítás - gamification erejét az üzleti életben is már régóta felfedeztéka gamification egyre népszerűbb, nem véletlenül, hiszen legyen szó tanulásról, vagy ügyfélélményről, a játékosítás egy olyan sajátos interakciót hoz magával, ami által könnyebben tudunk kapcsolódni dolgokhoz, jobban megjegyezzük azokat. Ettől is felejthetetlen ajándék egy loc(k)albox.

Környezettudatos és funkcionális ajándékot ad, ami az otthon dísze lesz

A loc(k)albox ajándékdobozok csomagolás nélkül is rendkívül mutatósan néznek ki, nem kell időt, sem pénzt vesztegetni a becsomagolásukra. Sokan nem tudják, de például a karácsonyi időszakban megtermelt csomagolópapírok, ajándéktasakok óriási ökológiai terhet jelentenek évről évre a környezetünkre. Tudatos vállalkozásként tehetünk mi is ez ellen. A loc(k)albox tökéletesen elzárja a doboz beltartalmát a kíváncsi szemek elől, anélkül, hogy azt ajándék tasakba vagy csomagoló papírba tennénk, a kinyitását követően pedig garantált az újabb meglepetés élmény a különleges beltartalom végett, ahol megannyi környezettudatos termelő terméke is megjelenik. És, ami a legfontossabb, hogy egy loc(k)albox, dekorációs és tárolási funkciót is betölthet bárki otthonában, így biztosan nem a kukában fog kikötni vagy egy spájz polcán fog porosodni.

média megjelenéseink

okos dekorációs ajándékdoboz,
ami háromszor is meglepetést okoz

hol vethető be ajándéként az üzleti életben a dekorációs, okos ajándékdoboz?

Partner ajándékként

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Munkavállalói ajándékként

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Konferenciákon előadói ajándékként

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Protokolláris rendezvényeken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Csapatépítő programokon

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Motivációs jutalomként

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ünnepi alkalmak, események során

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Köszönet nyilvánításként

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

a tökéletes protokoll ajándék

Palkovics László ITM miniszter is loc(k)alboxot kapott ajándékba

LOC(K)ALBOXOT ADNAK ÁT A PROTOKOLL VENDÉGEKNEK EGY ELEKTROMOS AUTÓBUSZ ÁTADÓI CEREMÓNIÁN HAJDÚSZOBOSZLÓN

Fotók: Tóth Imre 

Bővebb infók az eseményről

60 DB LOC(K)ALBOX ÁTADÁSA AZ ELŐADÓK ÉS VIP VENDÉGEK RÉSZÉRE
IV. ORSZÁGOS KERESZTÉNY VÁLLALKOZÓK KONFERENCIÁJÁN

A dobozok nyitásához a rendezvényhez igazodó kvízt készítettünk

NÓGRÁDI GYÖRGY IS ÖRÖMMEL FOGADTA A LOC(K)ALBOXOT

üzleti partnereink mondták

Kérd részletes tájékoztató anyagunkat és kedvezményes ajánlatunkat
Ez a weboldal védve van a reCAPTCHA és Google által Google Adatkezelési tájékoztató and Szolgáltatási feltételek apply.

Bármilyen kérdés, egyedi igény esetén állunk rendelkezésre:

Kiss Tamás

alapító, márkatulajdonos

+36 30 756 5005

hello(kukac)lockalbox.hu