GYAKRAN ISMÉTELET KÉRDÉSEK

Ha nem találsz választ kérdésedre, hívj minket, vagy írj nekünk e-mailt.

A loc(k)alboxok kinyitásához okostelefont kell használnod. A telefonoddal le kell, hogy olvasd a doboz tetején lévő QR kódot, ami mögé többféle kvíz játék van elrejtve, amiből a számára szimpatikusat kiválasztja a megajándékozott. Ha sikerrel megfejeti a kvízt (amivel végtelen számban próbálkozhat), akkor megkapja a nyitási kombinációját a dobozt záró számzáras lakatnak. Emellett a QR kód mögé el tudok helyezni, pl.: videó, képes vagy szöveges üzenetet is az ajándékozó részéről. Ezek a doboz okos funkciói.

A QR kód beolvasása után kapott kvízjátékot akárhányszor el lehet indítani. Jellemzően a kvíz kérdések 70%-át kell megválaszolni helyesen, de újra lehet indítani, amennyiben elsőre nem sikerül. A dobozokat átlagosan 3-5 perc alatt ki lehet nyitni. 

Jellemzően 2-4 munkanap alatt megkapod az ajándékdobozod. Mivel itt számos művelet manuálisan történik, és a csomagok összeállítás időigényes. Előfordulhat, hogy valamelyik eleme a doboznak éppen nincs készleten, ami a doboz elkészítési idejét befolyásolni tudja, ilyen esetben ügyfélszolgáltunk felkeres téged és értesít a várható szállításról.  Amennyiben nagyobb céges megrendelést adsz le, mindenképpen felvesszük veled a kapcsolatot, mikorra tudjuk szállítani.

Igen, természetesen van! Örömmel vesszük az ilyen jellegű megkereséseket. Az ezzel kapcsolatos elérhetőségeket a partnerség menüben találod.

Jelenleg online bankkártyával, előre utalással, vagy utánvéttel  (ebben az esetben készpénzzel és bankkártyával is) tudsz fizetni. 

MI A rendelés menetE?

1. lépés

Kiválasztod a doboz tartalmát

Kiválasztod az adott termék csomagot. Nem kell azon gondolkoznod melyik élelmiszer passzol, melyikhez, mi már gondosan összeválogattuk neked azokat egy egymással harmonizáló kollekcióba. Abban biztos lehetsz, hogy mindegyik ízletes és különleges.

2. lépés

Kiválasztod hogy nézzen ki a doboz külseje

Kiválasztod milyen legyen a mintája a doboz előlapjának. Mindegyik dobozunk kézzel festett, fa előlappal készül, amibe valamilyen mintát vágunk. Miután az ajándékozott kiürítette a dobozt, a hozzá mellékelt LED mécsessel, hangulatos kis lámpáva tudja alakítani a dobozát. A fény az előlapba vágott mintán keresztül átszűrődik.

3. lépés

Ajándék dobozodat elküldjük neked

A dobozt szerződött futár fogja kézbesíteni 2-4 munkanapon belül. Dobozunk nagy előnye, hogy a rajta lévő kombinációs lakat révén könnyen visszazárható, így, ha az amúgy bőséges kézműves válogatás mellé szeretnél még betenni valamit pl: egy eljegyzési gyűrűt, vagy az unokák gyerekrajzát, amit a nagypapának készítettek :), akkor azt is megteheted.

EXTRA (IGÉNY SZERINT KÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁS)

Még személyesebbre hangolhatod ajándék dobozod

Ha szeretnéd a megrendelést követően feltölthetsz képet, szöveges üzenetet vagy linkelhetsz akár egy youtube vagy más videó csatornára feltöltött videós üzenetet, vagy valamilyen alkalomhoz illeszkedő videós tartalmat pl.: zenét, amit a doboz kinyitása előtt megnézhet a megajándékozott. Ez egy EXTRA fizetős szolgáltatás nálunk (később lesz elérhető).

VAN ITT MÉG VALAMI

Ne menj el üres kézzel

Fogadj el 10% kedvezményt tőlünk

KUPONKÓD: vipmeglepetes