nézzük miket is rejt a hr fest ajándékdoboza

Csupa hazai prémium minőségű kézműves terméket

Legjava – Pezsgős Őszibaracklekvár (200 g)

társadalomtudatos termék

A Homokhátság Szíve Zöldség – és Gyümölcsfelolgozó Start Szociális Szövetkezet Bordányban, a Homokhátság Szívében működik. Egy igazán különleges Pezsgős őszibarack lekvárt rejt tőlük ajándék dobozunk. Ez a lekvár hozzáadott tartósítószert, adalékanyagot nem tartalmaz tartósítása hőkezeléssel történt. Süteményeidet is rendkívül mód fel tudod dobni vele.

a termelőről:

A terméket gyártó szociális szövetkezet célkitűzése a helyi munkanélküliség csökkentésén túl, hogy elsősorban helyi alapanyagból, tartósítószer és adalékanyag-mentesen készüljenek a különlegességek. A helyi gazdáktól felvásárolt kiváló terményekből olyan prémium minőségű kész termékek előállítását céloztuk meg, amelyek megállják a helyüket akár a nagyvárosok kézműves boltjaiban is.

banyaerdő – vargánya fűszersó (35 g)

társadalomtudatos termék

A vargánya közkedvelt aromáját csempészheted vele bármilyen ételbe. Hintsd meg vele a tányéron a sült húsokat vagy zöldségeket, vagy akár vajaskenyérrel is eheted.

a termelőről:

Dencsháza egy 560 fős falu, Baranya megyében, a Szigetvári járásban. A festői környezetben elterülő faluban működik a Banyaerdő üzeme, az azt körülvevő erdők és mezők szolgáltatják számunkra a kiváló minőségű alapanyagokat. Büszkék vagyunk arra, hogy vállalkozásunkat a kezdetektől úgy építettük fel, hogy a társadalmi és a természeti környezet iránt felelősen működjön. Mit is jelent ez?

Munkahelyeket teremtünk egy hátrányos helyzetű régióban. Munkatársaink zömmel olyan hátrányos helyzetben élő emberek, akik számára különösen sokat jelent a korrekt bérezés, kiszámítható, hosszú távú munkahely és a megfelelő munkakörülmények. Rajtuk kívül rendszeres megbízásokat tudunk adni a falu több lakosának is.

A természettel összhangban végezzük a munkánkat. A termékeink lelkét jelentő alapanyagokat, a vadon termő növényeket és gombákat a Dencsháza környéki erdőkben és mezőkön gyűjtjük. Kisebb részük, mint a fűszernövények, illetve a fenyőrügy, a feldolgozóüzemünk kertjében teremnek, a kívülről beszerzett alapanyagok esetében pedig kiemelten figyelünk arra, hogy a legjobb minőségű, felelős forrásból származó élelmiszereket vásároljuk meg. A csomagolás és forgalmazás során kiemelt figyelmet fordítunk a hulladékmentességre.

Tihany Lavender – Tihanyi Levendula Fürdősó 60 g

Tengeri só és levendulavirágok alkotják levendulás fürdősónk alapját, ami a hozzáadott 100% tisztaságú levendula illóolajjal együtt fenséges stresszoldó aromaterápiás kezeléssé varázsolhatja a fürdőszobát.

Használat: Egy kád vízhez 1-3 evőkanálnyi fürdősót tegyünk, a fürdőzés végeztével érdemes tiszta vízzel lezuhanyozni, nehogy a sós víz kiszárítsa a bőrt.

a termelőről:

Generációk óta a tihanyi idegenforgalom és vendéglátás területén dolgozik családunk. Édesanyánk 20 évvel ezelőtt egyike volt azoknak a kereskedőknek, akik levendulás termékeket kínáltak vásárlóiknak. A fiatalabb generáció ezt továbbgondolta és létrehozta a kizárólag levendulás termékeket forgalmazó Lavender Shop Tihany üzletet.

Hosszú, szakmai kísérletezéseinknek köszönhetően, magas minőségű, helyben készített natúrkozmetikai termékekkel járulunk hozzá a Test és Lélek ápolásához.

Termékeink tihanyi levendulaolajból, 100%-ban helyben készülnek.

Beobee – Környezettudatos BIO méhészet – méhviasz gyertya 3x6cm

környezettudatos termék

A méhviasz a méhek építőanyaga, gyertyáink alapja. Nem csöpög, kis füsttel ég és nem tartalmaz paraffint, káros mellékanyagokat, mint a hagyományos gyertyák. Légfertőtlenítő Csíraölő, nyugtató pozitív hatása van a légzőszervekre. Allergiás, asztmás tünetek enyhítésére.

a termelőről:

A BeoBee méhészet egy többszörösen díjnyertes mézeket termelő debreceni családi vállalkozás. Legfőbb céljuk, a 100%-ban természetes alapanyagokból készülő minőségi, magyar termékek előállítása, hozzáadott anyagok nélkül.
Minden általuk forgalmazott méz pontosan úgy kerül kedves vásárlókhoz, ahogy azt méhecskéink elkészítették. Nem adnak hozzá és nem is vesznek el belőle semmit. Mert ez így természetes. Méhcsaládjaik gyűjtőhelyei hazánk védett Nemzeti Parkjaiban találhatóak, így szinte érintetlen, szennyeződésmentes virág-állományt biztosíthatnak méheiknek, ezzel is maximálisan védve Őket.

máltai manufaktúra – paradicsomos magkrém (106 ml)

társadalomtudatos termék

Tökmag, napraforgómag, kesudió… Hmmm… Mint mindegyik Máltai Szeretetszolgálat Manufaktúrája által készült prémium kategóriás szendvicskrém, ez is egyedülálló a kézműves termékek piacán.

a termelőről:

A Máltai Manufaktúra egyik különlegessége, hogy a brand számára az ország legszegényebb, felzárkózó településein élő, hátrányos helyzetű emberek munkájával készülnek kiváló színvonalú, a teremtett világ értékeit tiszteletben tartó élelmiszerek. Társadalmi vállalkozásként működtetjük az üzemeinket, így a bevételeinkből ezeket a távoli falvakban található munkahelyeket tartjuk fenn, és biztosítunk a nálunk dolgozók családjainak jobb minőségű életet.

A Manufaktúra dolgozói a megfelelő szaktudás megszerzése után látnak munkához. Tevékenységüket folyamatos kísérés mellett végzik. Segítés, értékteremtés, bizalom, fejlődés, közösség – többek közt ezt tapasztalják meg munkatársaink.

LEGYEN AZ IDEI ÉVBEN INNOVATÍV A CÉGES AJÁNDÉKOZÁS
Az alábbi űrlap kitöltése után részletes tájékoztató anyagot küldünk céges ajándék megoldásinkról:
Ez a weboldal védve van a reCAPTCHA és Google által Google Adatkezelési tájékoztató and Szolgáltatási feltételek apply.

Keressen bátran, hogy elkészíthessük cégre szabott loc(k)alboxát

Kiss Tamás

alapító, márkatulajdonos

+36 30 756 5005

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

okos dekorációs ajándékdoboz,
ami háromszor is meglepetést okoz

INNOVATÍV

JÓ ÜGYET TÁMOGAT

PRÉMIUM MINŐSÉG

ÉLMÉNYT KÖT A MÁRKÁHOZ

KÖRNYEZET-TUDATOS

okos ajándékdoboz
akár teljesen cége igényeihez igazítva

AZ ALÁBBI PARAMÉTEREKBEN TUDJUK MÓDOSÍTANI OKOS AJÁNDÉKDOBOZÁT

Previous slide
Next slide
LEGYEN AZ IDEI ÉVBEN INNOVATÍV A CÉGES AJÁNDÉKOZÁS
Az alábbi űrlap kitöltése után részletes tájékoztató anyagot küldünk céges ajándék megoldásinkról:
Ez a weboldal védve van a reCAPTCHA és Google által Google Adatkezelési tájékoztató and Szolgáltatási feltételek apply.

Keressen bátran, hogy elkészíthessük cégre szabott loc(k)alboxát

Kiss Tamás

alapító, márkatulajdonos

+36 30 756 5005

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

VAN ITT MÉG VALAMI

Ne menj el üres kézzel

Fogadj el 10% kedvezményt tőlünk

KUPONKÓD: vipmeglepetes