egy emlékezetes naphoz
felejthetetlen nászajándék dukál

MEGÉRKEZETT A NÁSZAJÁNDÉKOK KIRÁLYNŐJE

mitől lesz a Te nászajándékod a legemlékezetesebb?

Néhány dolog, amit egy loc(k)albox nászajándék garantálni tud:

Többszörös meglepetést okoz

Feledhetetlen játékos élményt nyújt

Örök emlék marad

Az otthon dísze lesz

Hasonlót még biztosan nem kaptak

hogyan működik az okos Nászajándékdoboz?

Ismerd meg kevesebb, mint 1 perc alatt

0 +
alkalommal okoztunk már meglepetés
0
külföldi országba is küldték már ajándékba megrendelőink
0 ⭐-os
értékélések vásárlóinktól

minden megvan egy loc(k)alboxban,
amit egy nászajándéknak tudnia kell

A Loc(k)albox lehetővé teszi számotokra, hogy személyes ajándékokat helyezzetek el a dobozban az ifjú pár számára, mivel az könnyedén kinyitható és visszazárható az átadás előtt így garantáltan olyan ajándékot adtok, amelyet nagyon értékelni fognak. A dobozba helyezhettek utazási ajándékutalványt, lakberendezési ajándékutalványt vagy bármi mást, ami az elképzelésetek és a doboz méretei is megengednek.

Az elegáns dobozunk akár pénzátadó dobozként is használható, amely lehetővé teszi, hogy igazán kreatív módon ajándékozzátok meg az ifjú párt a sablonos borítékos vagy egyéb elcsépelt megoldások helyett.

A trükkösen nyitható ajándékdoboz Az ifjú pár és a násznép számára egyaránt vicces és emlékezetes pillanatot okoz a doboz kinyitása a kvízjáték útján, amelyet az ajándék részeként kínálunk. Az egyedi kvízjáték segítségével személyessé tehetitek az ajándékozást, és olyan kérdéseket állíthattok össze, amelyek kifejezetten az ifjú párra vonatkoznak.

A Loc(k)albox azért is különleges, mert nem csak egyedi ajándék, hanem egy örök emlék is lesz az ifjú pár otthonában. A doboz ugyanis dekorációs világításként és tároló dobozként is funkcionál, így bárki otthonát képes díszíteni.

Tehát, ha az ifjú párnak kreatív és személyes ajándékot szeretnétek adni, akkor a Loc(k)albox a tökéletes választás. Nézzétek meg az általunk kínált lehetőségeket, és ajándékozzatok olyan ajándékot, amely garantáltan emlékezetes marad számukra.

A dobozok beltartalmáról és gondoskodunk természetesen ez esetben is hazai pérmium kategóriás kézműves termékek formájában, melyek tartalmukat tekintve illeszkednek egy esküvő adta jeles eseményhez.

ugye ezeknél azért te is kreatívabb nászajándékot szeretnél adni?

Az ideális nászajándék 8 ismérve

Személyesség

A legjobb nászajándékok azok, amelyek személyre szabottak és az ifjú pár életstílusához és ízléséhez igazodnak.

Funkcionalitás

A legjobb nászajándékok azok, amelyek személyre szabottak és az ifjú pár életstílusához és ízléséhez igazodnak.​

Minőség

A nászajándék az ifjú pár életének egy fontos eseménye, így érdemes olyan minőségi ajándékot választani, amely hosszú időn át megőrzi az értékét.

Tartósság

A praktikus ajándékok olyan dolgokat tartalmaznak, amelyek hasznosak és használhatóak a mindennapokban. Ilyenek lehetnek például konyhai eszközök vagy lakberendezési tárgyak.

Egyediség

Az egyedi ajándékok különlegesek és megjegyezhetőek, így érdemes olyan ajándékot választani, amely nem csak az ifjú pár, hanem az egész násznép számára emlékezetes marad.

Trendiség

Bár startupunk még igen csak rövidke múlttal rendelkezik, jól fémjelzi annak kimagasló értékajánlatát, hogy számos esetben adták már híres előadóknak, sőt még miniszternek is ajándékba. Gondolj bele milyen menő is egy ilyen ajándékot adni valakinek.

Megfelelő üzenet​

A nászajándékkal küldött üzenet fontos, ezért érdemes olyan ajándékot választani, amely kifejezi az ajándékozó jókívánságait és érzéseit. Ajándékboxainkba akár a doboz belsejébe személyes kézzel írott üzenetet is elhelyezhetsz vagy igény esetén a QR kód beolvasása utáni felületen is köszönheted szöveges vagy akár videós formában is az ifjú párt.

Az ifjú pár igényei​

Az ifjú pár igényeit, érdeklődési körét és hobbijait is figyelembe kell venni a nászajándék kiválasztásakor. Pl. Tudod, hogy a pár szenvedélyesen rajonganak az utazásokért? Ajándékdobozunkba könnyedén el tudsz rejteni egy útikönyvet, utazási utalványt vagy éppen bármilyen kedves dolgot, amivel fokozhatod az ajándékozási élményt.

mitől igazán egyedi nászajándék a loc(K)albox?

Köszöntsd egyedi módon az ifjú párt a QR KÓD BEOLVASÁSA UTÁN

tedd igazán személyessé
nászajándékodat

Írj a párnak egy szívhez szóló, vagy éppen vicces üzenetet 

Akár fényképet vagy videót is tudsz üzenetedhez küldeni.

Rejts örök emléket a QR kód mögé, ami az okostelefonjukon fog megjelenni, amikor a dobozt kinyitják.

HOGYAN MŰKÖDIK A QR KÓD MÖGÉ REJTETT KVÍZJÁTÉK?

AJÁNDÉKOD ÖRÖK DÍSZE LEHET BÁRKI OTTHONÁNAK

AJÁNDÉKOD ÖRÖK DÍSZE LESZ AZ IFJÚ PÁR OTTHONÁNAK

ahol már hallhattál az okos ajándékdobozról

TUDTAD, HOGY A LOC(K)ALBOXAL MÉG JÓ ÜGYEKET IS TÁMOGATSZ?

ajándékozz te is etikus ajándékot

támogatod a hazai termelőket

Ajándékdobozaink hazai kézműves termelők termékeivel van tele. Megvásárlásával őket is támogatod, akik közül számos partnerünk Szociális Szövetkezetként működik, hátrányos helyzetű, vagy megváltozott munkaképességű munkavállalókat is foglalkoztat.  

környezetbarát ajándék

Ajándék dobozunkat nem kell díszcsomagolnod, ajándéktáskába raknod, így nem termelsz vele extra szemetet. Sok más papírdobozos ajándék  megoldással szemben egy loc(k)albox garantáltan nem a kukában fog kikötni, hanem az otthon dísze marad.

segíted a gyermekeket

Minden megvásárolt dobozunk után 250 Ft-al támogatjuk hivatalos partnerünket, a Gyermekétkeztetési Alapítványt. Így minden egyes loc(k)albox karitatív küldetéssel is jelen van a mindennapokban. 

NEMZETKÖZI ÉS HAZAI VERSENYEKen bizonyított prémium élelmiszerek várnak DOBOZAINKBAN

VAN ITT MÉG VALAMI

Ne menj el üres kézzel

Fogadj el 10% kedvezményt tőlünk

KUPONKÓD: vipmeglepetes