Fővárosi Box (nyári kiadás)

34 990 Ft bruttó

Kérlek, válassz a doboz fedlapok közül az alábbi legördülő listából

Minden megvásárolt dobozunk után 250 Ft-al támogatjuk hivatalos partnerünket, a Gyermekétkeztetési Alapítványt. Így minden egyes loc(k)albox karitatív küldetéssel is jelen van a mindennapokban. 

Leírás

Fővárosunk sem maradhat loc(k)albox nélkül, sőt többféle kiadás is fog belőle készülni a jövőben. A változatosság jegyében az első Budapest Box egy különleges spirit kategóriás itallal indul a nemzetközi díjnyertes Opera Vodka, az Első  Magyar Gin Manufaktúra terméke, ami a nagy nemzetközi vodka márkák babérjaira tör. A manufaktúra csapata közel egyéves fejlesztést követően teremtette meg ezt az italt, kihagyhatatlan kuriózum. A söröket az hazánk egyik legkiemelkedőbb és legtöbb nemzetközi díjat elnyert kisüzemi sörfőzdéje a Horizont Budapest biztosítja. Róluk elmondható, hogy ők az első kraft sör gyártók hazánkban, akiknél az alap szortimentjükben mindegyik sör díjazott termékből áll, nem lehet mellényúlni egyetlen termékükkel sem bármelyiket kóstolod. Chili tekintetében egy fiatal srác Kőszegi Olivér – azaz az OlChili sikeres Chilis Mustár terméke forrósítja fel a doboz hangulatát, ez a termék többszörös hazai és nemzetközi díjazott, nagy ritkaság hiszen a Michelin csillagos séfek által zsűrizett Great Taste Awardson egyenesen két csillagott kapott. A lekvárt az édességeiről nemzetközi szinten is óriási hírnévvel rendelkező  ChocoMe biztosítja. Ez a doboz bárkit le fog nyűgözni bárkinek is adod.

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Doboz fedlap minta

Art csíkos minta, Karácsonyfa minta, Szarvas minta

Prémium, fából készült okos ajándékdobozod ezeket tartalmazza:

1 db Opera Vodka (0,7l) (40%) – nemzetközi díjazott

Az Első Magyar Gin Manufaktúra gin termékük sikerein felbuzdulva egy másik spirit kategóriában indított kiemelkedő minőségű terméket. Az Opera Vodka megalkotásával céljuk, hogy egy újabb szegmensben hódítsák vissza a magyar közönség bizalmát a nemzetközi prémium márkáktól, és hozzanak egy trendet ezen a téren, ahogy azt a gin reneszánsz beindításával tették anno az Opera Ginnel (amit egyébként hamarosan elérsz egy másik dobozunkban). Egy év fejlesztés eredményeként jött létre ez a kiválóság. A gluténmentes kukoricaszesz speciális eszközökön történő többszörös szűrésével és kezelésével, saját titkos receptjük szerint készül el a végleges, 40 fokos, tiszta vodka.

.Alkoholtartalom: 40%

1 db Horizont Hazy Queen sör – Selymes és gyümölcsösen komlós ködös NEIPA (0,33l) (6%) – nemzetközi díjazott

Az USA keleti partjáról (Vermont állam, vagy az összefoglalóan New Englandnek nevezett részek) származó sörstílus, ahol a komlókon van a hangsúly, de az újkori IPA sörökkel ellentétben a keserűség helyett annak illatos, gyümölcsös vonásait emeli ki. Ebben a változatban egy könnyű, jól ihatóságot hangsúlyozó malátaalap mellet meghatározó a New England söröknél nagyon fontos vízkezelés. Ennek eredményeként a Hazy Queen krémes, selymes kortyérzetet ad. A gyümölcsösen komlós, illatos hatás érdekében rengeteg Galaxy, Citra és Mosaic komlót tartalmaz, a kétszeres hidegkomlózás által alakult ki a végeredmény.

Alkoholtartalom: 6%

14,8° B, 9 EBC, 45 IBU

Eddigi díjak:

 • Helsinki – International Beverage Competition 2020. aranyérem
 • Dublin – Alltech Craft Brews verseny: 2019. ezüstérem
 • World Beer Awards 2019 SPECIALTY IPA HUNGARY WINNER

1 db Horizont Gentle Bastard sör  – Narancsszínű amerikai IPA (0,33l) (6,5%) – nemzetközi díjazott

Kesernyés, de tömve van trópusi citrusfélék ízével. A komló intenzitását finoman ellensúlyozza a kekszes malátásság. Kiugróan selymes kortyérzet és intenzív, orrbaverős aromák jellemzik ezt az amerikai IPA-t. Ez a sör kettősségről és az új hullámról szól, ezt jól mutatja névválasztásunk is: a Gentle Bastard IPA egyrészt sejteti, hogy ebben a sörben van valami lágy és elegáns, másrészt jól kifejezi, hogy a komlózása rosszfiúsan karakteres. A telt, malátás test kicsit kekszes és nagyon selymes érzetéhez hozzájárul a maris otter maláta, a déligyümölcsös aromákat pedig a hidegkomlózás során is bőven adagolt amerikai komlók (amarillo, columbus, simcoe, mosaic) biztosítják.

Alkoholtartalom: 6,7%

17° B, 16 EBC, 63 IBU

Eddigi díjak:

 • Bronz érem – Helsinki International Beverage Competition 2020
 • Bronz érem – Alltech Craft Brews & Food Fair 2019
 • Ezüst érem – Alltech Craft Brews & Food Fair 2017
 • World Beer Awards Hungary Winner 2018
 • Beer of Hungary 2018 IPA 2. hely

1 db Horizont Herr Lager  sör (0,33L) (6,7%) – nemzetközi díjazott

Könnyed német típusú lager, amerikai komlókkal.
A legnagyobb trükk, hogy nincs trükk. Kitűnő alapanyagok, odafigyelés és elegendő idő. Az apró, de fontos csavart a hidegkomlózás adja.

Alkoholtartalom: 6,7%

11° B, 6 EBC, 25 IBU

Eddig díjak:

 • Bronzérem, Alltech Craft Brews & Food Fair 2019

1 db Olchili – Chilis Mustár (230 g) – nemzetközi díjazott

Ez egy igazi mustár különlegesség, többek között azért, mert Bhut Jolokia chilit tartalmaz. Emellett cukor helyett, akácmézet használunk az édesítésére, így amellett hogy a méztől édeskés lesz, kap egy ínycsiklandóan finom ízt is. Közepesen csípős, édeskés házi készítésű mustár, a végén a Bhut Jolokia ízével és erejével megspékelve.

Eddigi díjak:

 • A 2021. évi Texasi (USA) Zest Fest-Fiery Food Challenge, Világbajnoki Aranyérmese!
 • A 2021. évi Great Taste Awards (a világon az ízek Oscar-gálájaként számontartott verseny) 2 csillagos nyertese!
 • A 2019. évi HunHot Ezüstérmes krémje, enyhén csípős fűszeres kategóriában!

1 db chocoMe – mangó-ananász lekvár (260 g)

Aki kicsit is jártas a hazai kézműves csokoládé brandek terén bizonyára ismeri a chocoMe-t, ahol a termékek rendre sorozatban nyerik a nemzetközi elismeréseket a legrangosabb versenyeken. Ajándékdobozunkba ezúttal egy lekvárt hoztunk tőlük, ahol egyik kedvenc gyümölcsüket a mangót házasítják össze a Costa Rica-ból származó zamatos ananásszal, ennek végeredménye pedig, egy fenomenális lekvárkülönlegesség, amely ráadásként csökkentett cukor tartalmú és 84,1%-os gyümölcstartalommal rendelkezik.

1 db LED-es teamécses elemmel együtt

Amikor dobozunkból kikerülnek a termékek egy újabb funkcióval bővül. A kis LED Tea mécses a fadoboz fedelén vágott mintán keresztül dekorációs világításként funkcionál. A mécses sárgás fénye és finom vibrálása a valódi gyertya lángját imitálja. A mécses alján található kapcsolóval ki/be kapcsolható.

A DOBOZBA VALÓDI GYERTYA HELYEZÉSE TILOS ÉS TŰZVESZÉLYES!

1 db kézzel festett fadoboz számzáras lakattal

A fadoboz belmérete (hosszúság x szélesség x magasság): 37,2 cm x 28 cm x 10 cm

Ne feledd, amikor egy Loc(k)albox-ot adsz valakinek:

A világ első okos ajándékát adod, amit egy QR kód mögé rejtett kvízjáték megfejtése után tud kinyitni a megajándékozott

Biztos lehetsz, hogy hosszú időn át emlékezni fognak rád és az ajándékra, amit adtál

A legfinomabb hazai termékeket adod, melyek gondos kutatómunka eredményeként lettek összeválogatva

Vásárlásoddal támogatod a hazai vállalkozásokat, termelőket, kézműveseket

Minden megvásárolt dobozunk után 250 Ft-al támogatjuk hivatalos partnerünket, a Gyermekétkeztetési Alapítványt. Így minden egyes loc(k)albox karitatív küldetéssel is jelen van a mindennapokban. 

0
  0
  Kosarad tartalma
  Üres a kosaradVissza a boltba
  VAN ITT MÉG VALAMI

  Ne menj el üres kézzel

  Fogadj el 10% kedvezményt tőlünk

  KUPONKÓD: vipmeglepetes