SZÜLETÉSNAPI OKOS AJÁNDÉKDOBOZOK

AJÁNDÉK DOBOZ KATEGÓRIÁK

Boldog születésnapot! Születésnapi ajándék megoldásainkkal garantáltan büszkén fogod kiáltani ezt a mondatot. A születésnapi ajándékok köztudottan a legjobban várt meglepetések. Különleges, játékos formában nyitható ajándékdobozainkban éppen ezért a legizgalmasabb kézműves termékválogatásainkat kínáljuk. Kézműves sör válogatás, chili challenge összeállítás, borok, pálinka különlegességek, kézműves csokik, gasztro lekvárok, szörpök és sok más variáns vár. Egy dolog garantált, a felejthetetlen meglepetés élmény. Görgess lentebb, és válaszd ki a neked tetsző szülinapi ajándékot.

A születésnap, valljuk be őszintén, hogy az egyik legfontosabb ünnepi alkalom az ember életében. Bizony nem áll módunkban végtelen számban megünnepelni, így különösen fontos, hogy mindig emlékezetessé tegyük azt az ajándékozott fél számára. Nincs is annál rosszabb, mint amikor csalódott arcot kell látunk a szülinapi torta felett. Érdemes ilyenkor olyan dolgot ajándékozni, amiről tudjuk, hogy vágyik rá a másik, azonban előfordulhat az is, hogy szinte már minden izgalmas lehetőséget ellőttünk az évek során, és nehéz már úgy igazán meglepnünk a szülinapost. 

Ezekre az esetekre kiváló opció a lockalbox okos ajándékdoboza. Ráadásul hatalmas előnye azon túl, hogy a dobozokba rejtett kézműves termékek garantáltan ízleni fognak az ajándékozottnak, semmi akadálya nincs annak, hogy melléjük extra meglepetéseket is rejtsünk. Legyen az egy könyvutalvány, egy koncertjegy vagy éppen egy tündöklő ékszer a kedvesünknek. A lockalbox ajándékdobozait a kvízjáték végigjátszása után könnyedén kinyithatod még átadás előtt, és akár a már amúgy is extravagáns ajándékodat tovább tuningolhatod azzal, hogy bármilyen személyes meglepetést helyezel még a doboz belsejébe. Ezután a dobozt gond nélkül visszazárhatod, és máris olyan ajándékot adsz, ami garantáltan páratlan lesz. Persze akkor sem kell tartanod a hatástól, ha csupán az általunk összeállított kézműves termékeket szánod a szülinaposnak. A minőség és az exkluzivitás élményét garantáljuk. 

Több hónapnyi kutatómunka, kóstolás és termékmustra sorozat eredményeként válogattuk össze neked hazánk legjobb kézműves termékeit. Olyan nemzetközi díjakat bezsebelő, a multik polcain jellemzően nem elérhető márkák termékeit kínáljuk, mint például a Royal Paté, a Mayer Szörp, a Legjava, a Horizont Brewing, Chilicum, Chili Hungária, Demeter Chocolate, Mizaru Mambou, vagy éppen a Lavender Tihany. 

A márkákból talán már sejtheted, hogy kiváló kézműves szörpök, fantasztikus kézműves sörök, csokládék, chiliszószok, fűszerek, kávék, teák és kozmetikumok is fellelhetők a lockalbox okos ajándékdobozokban. Legyen szó egy szűk körben megült kerek szülinapról, vagy egy hatalmas születésnapi partiról, az biztos, hogy az okos ajándékdobozok által kínált játékos élmény meg fogja alapozni a hangulatot. 

Nincs más dolgod, mint hogy kiválaszd milyen ajándékdobozt szeretnél. Alkoholmenteset? Akkor kiváló választás lehet egy Chilis kaland box, ami férfiak számára is kiváló születésnapi ajándék. De nem feledkezve el a hölgyekről jó választás lehet számukra a Csábító ízek ajándékdoboz. Ha pedig egy izgalmas alkoholos ajándék megoldást keresel, akkor nézd meg a Presztízs ajándék boxot, ami kétségtelenül egy felső kategóriás születésnapi ajándék. Webshopunkban nincs más dolgod, mint hogy kiválasztod a számodra szimpatikus beltartalmat, majd választasz hozzá egy számodra tetsző fedlapot.  

a LOC(K)ALBOX MEGLEPETÉSEK SOROZATÁT OKOZZA

Ismerd meg a Loc(k)albox élmény effektus 3 fázisát

#vegyélhazait és támogass egy hazai startup-ot

NÉZZÜK a rendelés menetÉT

1. lépés

Kiválasztod a doboz tartalmát

Kiválasztod az adott termék csomagot. Nem kell azon gondolkoznod melyik élelmiszer passzol, melyikhez, mi már gondosan összeválogattuk neked azokat egy egymással harmonizáló kollekcióba. Abban biztos lehetsz, hogy mindegyik ízletes és különleges.

2. lépés

Kiválasztod hogy nézzen ki a doboz külseje

Kiválasztod milyen legyen a mintája a doboz előlapjának. Mindegyik dobozunk kézzel festett, fa előlappal készül, amibe valamilyen mintát vágunk. Miután az ajándékozott kiürítette a dobozt, a hozzá mellékelt LED mécsessel, hangulatos kis lámpáva tudja alakítani a dobozát. A fény az előlapba vágott mintán keresztül átszűrődik.

3. lépés

Ajándék dobozodat elküldjük neked

A dobozt szerződött futár fogja kézbesíteni a doboz összeállítását követő 2-4 munkanapon belül. Dobozunk nagy előnye, hogy a rajta lévő kombinációs lakat révén könnyen visszazárható, így, ha az amúgy bőséges kézműves válogatás mellé szeretnél még betenni valamit pl: egy eljegyzési gyűrűt, vagy az unokák gyerekrajzát, amit a nagypapának készítettek, akkor azt is megteheted. :)

EXTRA (IGÉNY SZERINT KÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁS)

Még személyesebbre hangolhatod ajándék dobozod

Ha szeretnéd a megrendelést követően feltölthetsz képet, szöveges üzenetet vagy linkelhetsz akár egy youtube vagy más videó csatornára feltöltött videós üzenetet, vagy valamilyen alkalomhoz illeszkedő videós tartalmat pl.: zenét, amit a doboz kinyitása előtt megnézhet a megajándékozott. Ez egy EXTRA fizetős szolgáltatás nálunk.

VAN ITT MÉG VALAMI

Ne menj el üres kézzel

Fogadj el 10% kedvezményt tőlünk

KUPONKÓD: vipmeglepetes