Diplomaosztó ajándék

AJÁNDÉK DOBOZ KATEGÓRIÁK

A sok tanulás gyümölcse beérett, itt az ideje megünnepelni. Ehhez nyújt szuper támogatást a lockalbox diplomaosztókra tervezett ajándékdoboza. Ezzel biztosan ki fogsz tűnni a többi ajándékozó közül. Ráadásul nem egy újabb sablonos megoldást hozol. A kvízjáték útján nyitható ajándékdobozunk, és a benne rejlő kézműves finomságok: csoki, sör, bor, pálinka, whiskey, gin, stb.. akár egy jó diplomaosztó buli hangulatát is képesek lesznek megalapozni, és nem mellesleg örök emléket okozni. Görgess lentebb, és válaszd ki a kedvedre való diplomaosztó ajándékunkat.

Egy diploma megszerzése bizony nagy dolog egy ember életében. Nem véletlen, hogy ebből az alkalomból társadalmilag is elfogadott, hogy valami különleges ajándékkal lepjük meg a friss diplomásokat. A szakmai pályája derekán lévő ifjúság viszont ebbe a korba lépve már igényli, hogy valami igazán minőségi ajándékot kapjon. 

A lockalbox okos ajándékdobozok modern, trendi megoldásként szolgálnak számodra, amennyiben a kiszemelt megajándékozott kedveli a kreatív és egyedi ajándékokat. Ráadásul az okos ajándékdobozokba a bennük rejlő prémium kézműves ajándékok mellé mi magunk is helyezhetünk személyes meglepetéseket. Az okos ajándékdobozt egy izgalmas kvízjáték útján kell, hogy kinyissa a friss diplomásunk, ami garantáltan vicces és emlékezetes pillanatokat fog okozni számára. 

Jellemzően egyébként a diplomaosztókat a fiatalok szeretik egy klassz bulival megünnepelni, amihez jó kis alapozást jelenthet az okos ajándékdobozokba rejtett beltartalom is. Olyan minőségi alkoholos italok rejlenek a dobozokban, mint a Horizont Brewery kézműves sörei, vagy éppen az első magyar whiskey a Békési Single Barrel,  a hazai és nemzetközi díjakat is bezsebelő Gong Ginek, vagy éppen az 1Csepp pálinka manufaktúra kiváló pálinkái. 

Neked csupán annyi a dolgod, hogy kiválaszd webshopunkba a számodra szimpatikus diplomaosztó ajándékot és bezsebeld az elismeréseket a kiváló ízlésed tekintetében az ajándékválasztásért.

a LOC(K)ALBOX MEGLEPETÉSEK SOROZATÁT OKOZZA

Ismerd meg a Loc(k)albox élmény effektus 3 fázisát

#vegyélhazait és támogass egy hazai startup-ot

NÉZZÜK a rendelés menetÉT

1. lépés

Kiválasztod a doboz tartalmát

Kiválasztod az adott termék csomagot. Nem kell azon gondolkoznod melyik élelmiszer passzol, melyikhez, mi már gondosan összeválogattuk neked azokat egy egymással harmonizáló kollekcióba. Abban biztos lehetsz, hogy mindegyik ízletes és különleges.

2. lépés

Kiválasztod hogy nézzen ki a doboz külseje

Kiválasztod milyen legyen a mintája a doboz előlapjának. Mindegyik dobozunk kézzel festett, fa előlappal készül, amibe valamilyen mintát vágunk. Miután az ajándékozott kiürítette a dobozt, a hozzá mellékelt LED mécsessel, hangulatos kis lámpáva tudja alakítani a dobozát. A fény az előlapba vágott mintán keresztül átszűrődik.

3. lépés

Ajándék dobozodat elküldjük neked

A dobozt szerződött futár fogja kézbesíteni a doboz összeállítását követő 2-4 munkanapon belül. Dobozunk nagy előnye, hogy a rajta lévő kombinációs lakat révén könnyen visszazárható, így, ha az amúgy bőséges kézműves válogatás mellé szeretnél még betenni valamit pl: egy eljegyzési gyűrűt, vagy az unokák gyerekrajzát, amit a nagypapának készítettek, akkor azt is megteheted. :)

EXTRA (IGÉNY SZERINT KÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁS)

Még személyesebbre hangolhatod ajándék dobozod

Ha szeretnéd a megrendelést követően feltölthetsz képet, szöveges üzenetet vagy linkelhetsz akár egy youtube vagy más videó csatornára feltöltött videós üzenetet, vagy valamilyen alkalomhoz illeszkedő videós tartalmat pl.: zenét, amit a doboz kinyitása előtt megnézhet a megajándékozott. Ez egy EXTRA fizetős szolgáltatás nálunk.

VAN ITT MÉG VALAMI

Ne menj el üres kézzel

Fogadj el 10% kedvezményt tőlünk

KUPONKÓD: vipmeglepetes