AJÁNDÉK FÉRFIAKNAK

AJÁNDÉK DOBOZ KATEGÓRIÁK

A férfiakat meglepni sokszor nem egyszerű. De ezúttal nem neked, mivel a lockalbox okos ajándékdobozok még azoknak is mosolyt csal az arcára, akik képesek bármilyen meglepetést, pókerarccal fogadni. Számos igazán pasis beltartalom vár az okostelefonos kvízjáték útján nyitható okos ajándékdobozainkban. Kézműves sörválogatások, gasztronómiai finomságok, kiváló borok, pálinkák, ginek vagy éppen whiskey a hazai prémium termelők polcairól. Görgess egyet, és válaszd ki a számodra tetszetős pasis ajándékot.

Ha valami igazán izgalmas és férfias ajándékra vágysz, ami ráadásul kreatív és meglepő, akkor a lockalbox okos ajándékdobozai a számodra ideális választás. A férfiak amúgy is imádják a kütyüket, a technikát, az innovációt. Ajándék csomagjaink mindezeket ötvözik, mivel a világ első okos ajándékdobozával lepheted meg a kiszemelt úriembert. 

Egy ajándék, ami okostelefonos kvízjáték útján nyitható, és emellett dekorációs világításként is szolgál, jó eséllyel fogja lenyűgözni a kiszemeltedet. Persze a doboz belsejében is igazán férfias dolgok lapulnak. 

Olyan kézműves márkák díjnyertes termékeit rejtettük el benne, mint a Horizont Brewing, a Viharsarok sörfőzdö, Bolyki pincészet, St. Andrea pincészet, 1 Csepp Pálinka, Gong Pálinka, Szicsek Pálinka manufaktúra, Mayer Szörp, Nektária, Legjava, Virágbéke, Chilicum, Chili Hungária, Olchili és még sokan mások. Kézműves sör válogatások, Chili challengek, Pálinka, Gin, Whiskey vagy éppen egy finom csokoládé vagy éppen lekvár hozza lázba az ajándékozott felet? 

Bármelyikről is legyen szó ajándékcsomagjainkban garantáltan meg fogod találni azt a kézműves termék összeállítást, ami minden igényt kielégít. Nézz szét a webshopunkban, és ha nem boldogulsz, keresd bátra ügyfélszolgálatunkat. A lockalbox férfiaknak szóló ajándékdobozaival nem okozhatsz csalódást.

a LOC(K)ALBOX MEGLEPETÉSEK SOROZATÁT OKOZZA

Ismerd meg a Loc(k)albox élmény effektus 3 fázisát

#vegyélhazait és támogass egy hazai startup-ot

NÉZZÜK a rendelés menetÉT

1. lépés

Kiválasztod a doboz tartalmát

Kiválasztod az adott termék csomagot. Nem kell azon gondolkoznod melyik élelmiszer passzol, melyikhez, mi már gondosan összeválogattuk neked azokat egy egymással harmonizáló kollekcióba. Abban biztos lehetsz, hogy mindegyik ízletes és különleges.

2. lépés

Kiválasztod hogy nézzen ki a doboz külseje

Kiválasztod milyen legyen a mintája a doboz előlapjának. Mindegyik dobozunk kézzel festett, fa előlappal készül, amibe valamilyen mintát vágunk. Miután az ajándékozott kiürítette a dobozt, a hozzá mellékelt LED mécsessel, hangulatos kis lámpáva tudja alakítani a dobozát. A fény az előlapba vágott mintán keresztül átszűrődik.

3. lépés

Ajándék dobozodat elküldjük neked

A dobozt szerződött futár fogja kézbesíteni a doboz összeállítását követő 2-4 munkanapon belül. Dobozunk nagy előnye, hogy a rajta lévő kombinációs lakat révén könnyen visszazárható, így, ha az amúgy bőséges kézműves válogatás mellé szeretnél még betenni valamit pl: egy eljegyzési gyűrűt, vagy az unokák gyerekrajzát, amit a nagypapának készítettek, akkor azt is megteheted. :)

EXTRA (IGÉNY SZERINT KÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁS)

Még személyesebbre hangolhatod ajándék dobozod

Ha szeretnéd a megrendelést követően feltölthetsz képet, szöveges üzenetet vagy linkelhetsz akár egy youtube vagy más videó csatornára feltöltött videós üzenetet, vagy valamilyen alkalomhoz illeszkedő videós tartalmat pl.: zenét, amit a doboz kinyitása előtt megnézhet a megajándékozott. Ez egy EXTRA fizetős szolgáltatás nálunk.

VAN ITT MÉG VALAMI

Ne menj el üres kézzel

Fogadj el 10% kedvezményt tőlünk

KUPONKÓD: vipmeglepetes