LEGÉNYBÚCSÚ OKOS AJÁNDÉKDOBOZOK

AJÁNDÉK DOBOZ KATEGÓRIÁK

Igazán ütős legénybúcsú ajándékot keresel? A lockalbox legénybúcsú ajándékdobozai túl azon, hogy egy játékos program elemet visznek az estébe, a bennük rejlő prémium italok révén garantáltan meghozzák majd a kellő party hangulatot is. Legénybúcsú boxaink egy szabaduló szoba élményét hozzák el Nektek, csak itt éppen nem nektek, hanem a doboz tartalmának kell a játék végén kiszabadulni. Whiskey, Gin, Vodka, Pálinka vagy éppen kézműves sör válogatás is lapulhat a dobozokban. Görgess lentebb, és dobd fel az estét egy igazi élményajándékkal.

Elérkezett a pillanat. A legkedvesebb barátod komoly elhatározást hozott. A fiúk még ma utoljára egy fergeteges buliba mennek, melynek megkoronázásához egy igazán ütős ajándék dukál, ami méltó emléke lesz a szingli éveknek. A legénybúcsúk egy klasszikus pillanata, amikor az ifjú férjjelöltet mindenféle kvízjátékok útján izzasztja meg a bulizó társaság. Mi lenne, ha ti mindezt egy lockalbox okos ajándékdoboz útján tennétek meg? Igen, a lockalbox kvízjátékait igény esetén akár személyre is szabhatjátok. 

Rakjátok össze saját kvízkérdéseiteket, és kezdődjön a buli azzal, hogy megmérettetitek a völegény tudását az általatok összerakott témakörökben. Ha sikerrel jár, akkor pedig a buli máris a tetőfokára hág, hiszen a kvíz végén kinyílik az ajándékdoboz, ami ízlésetek szerint tartalmazhat Gin-t, whiskeyt, bort, pálinkát vagy éppen kézműves sör válogatást is. Nem mellesleg egy a buli hangulat fokozásához kiváló ivós kártyapaklit is kérhettek a dobozba, így a játékos szórakozás folytatása a doboz nyitását követően is garantált. Az italok minőségére biztosan nem lesz panaszotok, hiszen olyan kiváló hazai italmesterektől érkeznek dobozunkba a termékek, mint a aranyérem halommal büszkélkedő 1Csepp Pálinka manufaktúra, vagy éppen a kézműves sörök királya, a Horizont Brewing, vagy éppen a méltán híres hazai whiskey készítő Békési Pálinka manufaktúra, vagy éppen a Gin világ ismert szereplője, a Gong. 

Nincs más dolgod, minthogy eldöntsd, mivel koronázzátok meg az estétetek, és kiválaszd a doboz beltartalmát a webshopunkban, és már készülhettek is a fergeteges éjszakába, ami vidámságtól és nevetéstől biztosan nem lesz mentes, hála az okos ajándékdobozok okozta játékélménynek.

a LOC(K)ALBOX MEGLEPETÉSEK SOROZATÁT OKOZZA

Ismerd meg a Loc(k)albox élmény effektus 3 fázisát

#vegyélhazait és támogass egy hazai startup-ot

NÉZZÜK a rendelés menetÉT

1. lépés

Kiválasztod a doboz tartalmát

Kiválasztod az adott termék csomagot. Nem kell azon gondolkoznod melyik élelmiszer passzol, melyikhez, mi már gondosan összeválogattuk neked azokat egy egymással harmonizáló kollekcióba. Abban biztos lehetsz, hogy mindegyik ízletes és különleges.

2. lépés

Kiválasztod hogy nézzen ki a doboz külseje

Kiválasztod milyen legyen a mintája a doboz előlapjának. Mindegyik dobozunk kézzel festett, fa előlappal készül, amibe valamilyen mintát vágunk. Miután az ajándékozott kiürítette a dobozt, a hozzá mellékelt LED mécsessel, hangulatos kis lámpáva tudja alakítani a dobozát. A fény az előlapba vágott mintán keresztül átszűrődik.

3. lépés

Ajándék dobozodat elküldjük neked

A dobozt szerződött futár fogja kézbesíteni a doboz összeállítását követő 2-4 munkanapon belül. Dobozunk nagy előnye, hogy a rajta lévő kombinációs lakat révén könnyen visszazárható, így, ha az amúgy bőséges kézműves válogatás mellé szeretnél még betenni valamit pl: egy eljegyzési gyűrűt, vagy az unokák gyerekrajzát, amit a nagypapának készítettek, akkor azt is megteheted. :)

EXTRA (IGÉNY SZERINT KÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁS)

Még személyesebbre hangolhatod ajándék dobozod

Ha szeretnéd a megrendelést követően feltölthetsz képet, szöveges üzenetet vagy linkelhetsz akár egy youtube vagy más videó csatornára feltöltött videós üzenetet, vagy valamilyen alkalomhoz illeszkedő videós tartalmat pl.: zenét, amit a doboz kinyitása előtt megnézhet a megajándékozott. Ez egy EXTRA fizetős szolgáltatás nálunk.

VAN ITT MÉG VALAMI

Ne menj el üres kézzel

Fogadj el 10% kedvezményt tőlünk

KUPONKÓD: vipmeglepetes