okos AJÁNDÉKDOBOZOK hölgyeknek

AJÁNDÉK DOBOZ KATEGÓRIÁK

Nincs is annál szebb, mint mosolyt csalni egy hölgy arcára. A női ajándékdobozainkkal ezt garantáltan elérheted. A hölgyeknek szóló ajándék megoldásaink közül biztosan könnyen tudsz majd választani. A kézműves gasztro különlegességeken túl kozmetikumok és társasjátékok is lapulhatnak dobozainkban. Így biztos, hogy kortól függetlenül megtalálod a megfelelő ajándékot. Ehhez csupán lentebb kell görgetned, és ki kell választanod a számodra szimpatikus beltartalmat.

Biztosak vagyunk benne, hogy okozott már számodra is fejtörést, az a pillanat, amikor egy nő részére kellett ajándékot választani. A lehetőségek tárháza végtelen, a bőséges kínálat már-már frusztráló tud lenni ilyen esetben. Azonban mindig fontos kérdés, hogy mi a célunk az ajándékozással. Ha biztosra akarunk menni, azzal járunk a legjobban, ha olyasmit adunk, amire biztosan vágyik az illető. Persze van, hogy ezt vagy nem tudjuk, vagy éppen ciki megkérdezni. Még ekkor is kérdés, hogy mi az, amit tükrözni akarunk az ajándékozással? Azt, hogy kreatívak vagyunk, vagy éppen azt szeretnénk sugározni, hogy fontos és különleges számunkra a másik fél? 

Ha utóbbi kérdésekre a válasz egy nagy igen, akkor érdemes valami egyedi és ötletes ajándékot adnunk, mely kritériumoknak a lockalbox okos ajándékdoboza is megfelelő. Ráadásul számos hölgyeknek szóló változatot is elérhetsz a kínálatunkban. Melyik hölgy ne szeretne játszani? 

Okos ajándékdobozaink egyik különlegessége, hogy a bennük rejlő kézműves termelői ajándékokat egy kis kombinációs lakattal zártuk el a kíváncsiskodó szemek elől. Az ajándékozott első dolga, hogy megfejtse a lakat nyitási kódját, és kiszabadítsa a neki szánt fantasztikus termékeket. Ehhez a doboz tetején lévő QR kódot kell beolvasni, és telefonunkkal a kezünkben máris egy online kvízjátékban találjuk magunkat. Kiválasztjuk a számunkra tetsző kvíz témakört, és a megfejtése után már nyithatjuk is a dobozt. 

Lekvárok, szörpök, borok, kézműves csokoládék, kekszek, kozmetikai termékek is várhatnak ránk a dobozban annak megfelelően, hogy milyen összeállítást választottak számunkra. Nézz szét a webshopunkban, és találd meg a számodra leginkább szimpatikus megoldást nőknek szóló ajándékdobozaink között.

a LOC(K)ALBOX MEGLEPETÉSEK SOROZATÁT OKOZZA

Ismerd meg a Loc(k)albox élmény effektus 3 fázisát

#vegyélhazait és támogass egy hazai startup-ot

NÉZZÜK a rendelés menetÉT

1. lépés

Kiválasztod a doboz tartalmát

Kiválasztod az adott termék csomagot. Nem kell azon gondolkoznod melyik élelmiszer passzol, melyikhez, mi már gondosan összeválogattuk neked azokat egy egymással harmonizáló kollekcióba. Abban biztos lehetsz, hogy mindegyik ízletes és különleges.

2. lépés

Kiválasztod hogy nézzen ki a doboz külseje

Kiválasztod milyen legyen a mintája a doboz előlapjának. Mindegyik dobozunk kézzel festett, fa előlappal készül, amibe valamilyen mintát vágunk. Miután az ajándékozott kiürítette a dobozt, a hozzá mellékelt LED mécsessel, hangulatos kis lámpáva tudja alakítani a dobozát. A fény az előlapba vágott mintán keresztül átszűrődik.

3. lépés

Ajándék dobozodat elküldjük neked

A dobozt szerződött futár fogja kézbesíteni a doboz összeállítását követő 2-4 munkanapon belül. Dobozunk nagy előnye, hogy a rajta lévő kombinációs lakat révén könnyen visszazárható, így, ha az amúgy bőséges kézműves válogatás mellé szeretnél még betenni valamit pl: egy eljegyzési gyűrűt, vagy az unokák gyerekrajzát, amit a nagypapának készítettek, akkor azt is megteheted. :)

EXTRA (IGÉNY SZERINT KÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁS)

Még személyesebbre hangolhatod ajándék dobozod

Ha szeretnéd a megrendelést követően feltölthetsz képet, szöveges üzenetet vagy linkelhetsz akár egy youtube vagy más videó csatornára feltöltött videós üzenetet, vagy valamilyen alkalomhoz illeszkedő videós tartalmat pl.: zenét, amit a doboz kinyitása előtt megnézhet a megajándékozott. Ez egy EXTRA fizetős szolgáltatás nálunk.

VAN ITT MÉG VALAMI

Ne menj el üres kézzel

Fogadj el 10% kedvezményt tőlünk

KUPONKÓD: vipmeglepetes