NÉVNAPI OKOS AJÁNDÉKDOBOZOK

AJÁNDÉK DOBOZ KATEGÓRIÁK

Névnapi ajándékot keresel? Egy okos ajándékdoboz erre az alkalomra is kiváló meglepetés. Férfiaknak és nőknek szóló ajándékok számos variánsából választhatsz. Alkoholos vagy alkoholmentes ajándék összeállításaink mind prémium kézműves termékekkel vannak tele. A választék bőséges: chiliszósz, kézműves sör, bor, pálinka, whiskey, gin, csokoládé, lekvár, szörp, kávé, tea, fürdősó és még megannyi terméklehetőség elérhető nálunk. Mindezt pedig egy világon egyedülálló ajándékcsomag formájában adhatod át. Görgess lentebb, és válaszd ki a neked tetsző névnapi ajándékot.

A névnapi ajándékozás nem egyszerű dolog, főleg azoknak, akik nem tudnak a lockalbox létezéséről. De félre téve a tréfát, ez egy picit megosztó ünnep. Sokak számára fontos, míg mások még a saját névnapjukat sem tartják számon, hogy mikor is van. Bármilyen is legyen ezzel az ünneppel a viszonyod, bizony a szűk családi körben biztosan esélyes, hogy ilyenkor is fontos meglepetést okozni. Emellett a másik névnapján való felköszöntés az egyik legjobb módszer a kapcsolatépítéshez. Akár egy újonnan kialakuló üzleti, vagy személyes kapcsolat kialakításáról legyen szó, praktikus lehet, ha felköszöntöd a névnapján a másik felet. 

A lockalbox okos ajándékdobozai abban segítenek, hogy a névnapozás is kellően kreatív legyen. Hiszen legyünk őszinték, mi értelme az ajándékozásnak, ha az nem okoz valódi meglepetést, és nem ad olyan élményt a másiknak, amire azután sokáig emlékezhet. A névnapi okos ajándékdobozok között biztosan meg fogod találni a számodra ideális ajándékot. Bármelyik megoldásunk mellett döntesz egy dologban biztos lehetsz. Az okos ajándékdobozok okozta játék élménnyel máshol még nem találkozhatott és a dobozban rejlő kézműves termékek egytől egyig prémium minőséget képviselnek. 

Olyan kis kézműves márka kiválóságok termékei érhetők el ajándékdobozainkban, mint a Mayer Szörp, Nektária Manufaktúra, BeoBee méhészet, Chili Hungária, Horizont Brewing, Opera Gin, Békési Pálinka Manufaktúra, 1Csepp Pálinka, Lavender Tihany, Viharsarok Sörfőzde,  mely márkák megannyi hazai és nemzetközi szintű díjat is elnyertek az elmúlt években, mégis sokak számára ismeretlenek, vagy éppen nehezen elérhető kuriózum márkákat képviselnek a szemükben. 

A lockalbox küldetése, hogy ezeket a kiváló minőségű hazai termékeket megismerhessék minél szélesebb körben. Ha alkoholmentes tartalommal töltött dobozt keresel, akkor ajánljuk figyelmedbe például a Mennyei nasibox nevű dobozunkat, amiben a Natúrízek szörp manufaktúra egy különleges szamóca szirupja található, de helyett foglal benne a Cápák között című TV műsorból híressé vált Demeter Chocolate Fahéjas álomfalatok fantázia nevű csokoládés finomsága, valamint egy izgalmas Zserbó lekvár a Legjava nevű kézműves manufaktúrától. 

Ha pedig egy igazán férfias névnapi ajándékot keresel, akkor ajánljuk figyelmedbe a Városi betyár ajándékdobozt, amibe a világ legerősebb chili paprikájából készült rágcsálnivaló mellett, két kiváló Horizont kézműves sörrel és egy rendkívül ízletes BBQ szósszal is találkozhatsz. Nincs más dolgod, mint, hogy kiválaszd a számodra szimpatikus beltartalmat, és az ajándékozotthoz illő doboz fedlapot. A weboldal baloldali sávjában pedig könnyedén navigálhatsz az ajándék kategóriák között annak megfelelően, hogy kinek, vagy éppen milyen alkalomra szánod az ajándékot.

a LOC(K)ALBOX MEGLEPETÉSEK SOROZATÁT OKOZZA

Ismerd meg a Loc(k)albox élmény effektus 3 fázisát

#vegyélhazait és támogass egy hazai startup-ot

NÉZZÜK a rendelés menetÉT

1. lépés

Kiválasztod a doboz tartalmát

Kiválasztod az adott termék csomagot. Nem kell azon gondolkoznod melyik élelmiszer passzol, melyikhez, mi már gondosan összeválogattuk neked azokat egy egymással harmonizáló kollekcióba. Abban biztos lehetsz, hogy mindegyik ízletes és különleges.

2. lépés

Kiválasztod hogy nézzen ki a doboz külseje

Kiválasztod milyen legyen a mintája a doboz előlapjának. Mindegyik dobozunk kézzel festett, fa előlappal készül, amibe valamilyen mintát vágunk. Miután az ajándékozott kiürítette a dobozt, a hozzá mellékelt LED mécsessel, hangulatos kis lámpáva tudja alakítani a dobozát. A fény az előlapba vágott mintán keresztül átszűrődik.

3. lépés

Ajándék dobozodat elküldjük neked

A dobozt szerződött futár fogja kézbesíteni a doboz összeállítását követő 2-4 munkanapon belül. Dobozunk nagy előnye, hogy a rajta lévő kombinációs lakat révén könnyen visszazárható, így, ha az amúgy bőséges kézműves válogatás mellé szeretnél még betenni valamit pl: egy eljegyzési gyűrűt, vagy az unokák gyerekrajzát, amit a nagypapának készítettek, akkor azt is megteheted. :)

EXTRA (IGÉNY SZERINT KÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁS)

Még személyesebbre hangolhatod ajándék dobozod

Ha szeretnéd a megrendelést követően feltölthetsz képet, szöveges üzenetet vagy linkelhetsz akár egy youtube vagy más videó csatornára feltöltött videós üzenetet, vagy valamilyen alkalomhoz illeszkedő videós tartalmat pl.: zenét, amit a doboz kinyitása előtt megnézhet a megajándékozott. Ez egy EXTRA fizetős szolgáltatás nálunk.

0
  0
  Kosarad tartalma
  Üres a kosaradVissza a boltba
  VAN ITT MÉG VALAMI

  Ne menj el üres kézzel

  Fogadj el 10% kedvezményt tőlünk

  KUPONKÓD: vipmeglepetes