Hajdú-Bihar Megye Box

27 890 Ft bruttó

Kérlek, válassz a doboz fedlapok közül az alábbi legördülő listából

Minden megvásárolt dobozunk után 250 Ft-al támogatjuk hivatalos partnerünket, a Gyermekétkeztetési Alapítványt. Így minden egyes loc(k)albox karitatív küldetéssel is jelen van a mindennapokban. 

Leírás

Hajdú-Bihar Megye Boxunk azért is különleges, mivel ez a megye a Loc(k)albox otthona, ami Hajdúszoboszlóról indult el, ebből eredően a pálinkánk is innen érkezik az Országos Pálinkafőző versenyeken is szép eredményeket elérő Pintér Pálinkától. Szintén anyavárosunkból kerül dobozunkba a csokoládé, a  Black Bunny Csokoládé Manufaktúra gondozásában. A kabai Chili Hungária világbajnokságot nyert Chilije hozza a csípős ízeket dobozunkba. Ők voltak az elsők, akik nemzetközi bajnokságon első helyen végeztek a hazai chili termelők közül. A kézműves sörök az untappd sör fanatikus közösségi oldalon is szépen szereplő Hajdúsági Serháztól érkeznek, a lekvárunk pedig Hajdúbagosról, az Üvegbe zárt Hajdúbagos képviseletében, ami egy többszörösen díjnyertes lekvár szörp és méz termelő gazdálkodó keze munkája.  

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Doboz fedlap minta

Art csíkos minta, Karácsonyfa minta, Szarvas minta

Prémium, fából készült okos ajándékdobozod ezeket tartalmazza:

1 db Muscat Ottonel szőlőpálinka (0,5l) (44%) – Országos Pálinkafőző versenyen díjazott

Mátra borvidéken termett ősrégi szőlőfajtából készült pálinka. Édeskés, mazsolás illata felismerhetetlenül a friss szőlőt idézi. Nevéhez illően ízében muskotályos jegyeket tartalmaz. A pálinka bronz érmet kapott az Országos Pálinkafőző versenyen 2018-ban.

.Alkoholtartalom: 44%

1 db Blackout fekete sör (stout) –  (0,33l) (6,5%) 

Gyönyörűen fekete, olajosan folyó mégis kemény tömött habot produkáló, testes stout, mely pörkölt árpa, pale ale maláta és csokimaláta alappal készül csak éppen annyira komlózva hogy a kávés, csokis, pörkölt jelleg szépen kiteljesedhessen minden cseppjében.

0,33 liter, üveges nem visszaváltható

Alkoholtartalom: 6,5%

1 db Keleti IPA – (0,33l) (6%) 

Ez a finom Simcoe komlóval készülő IPA a Hajdú Serház  főzeteink egyik legelső darabja mely egy olyan felsőerjesztésű sör, amivel az IPA rajongók kedvébe kívánnak járni.

0,33 liter, üveges nem visszaváltható

Alkoholtartalom: 6%

1 db Spirit of Attila Chili szósz (100 ml) – nemzetközi díjazott

A Chili Hungária kézműves remekét a Spirit of Attilát 2015-ben nevezte az amerikai World Hot Sauce Awards chili világbajnokságra. 109 gyártó, 49 kategóriában, közel 300 terméke mérkőzött meg és vezető termékük, a Spirit of Attila a Hot/Hot kategóriában lett első helyezett! Ez egy nagyon erős szósz, igazán magyaros ízű szósz! Jellemzője az ízeket követő fokozatosan erősödő, csípős érzés. Univerzálisan és gazdaságosan használható. Nevét az európai hunok leghíresebb nagykirályáról kapta Attiláról aki, kora egyik leghatalmasabb birodalmát uralta.

Eddig díjak: A 2015-ös World Hot Sauce Awards (USA) kategória I. helyezett szósza!

1 db Kékszőlő lekvár az Üvegbe zárt Hajdúbagostól – hazai díjnyertes termék 370 ml

Lekvárból egy igazi különlegességet hoztunk. Ritkán kóstolhat az ember kékszőlő lekvárt, ami az Üvegbe zárt Hajdúbagos egyik specialitása, ami egy hazai lekvár versenyen már bronzérmet is nyelt.

1 db Karamellás forró csokoládé 60 g

A téli estéken jól esik egy kis nassolás, amihez a Black Bunny karamellás forrócsoki pálcája igazi partner lesz.

1 db LED-es teamécses elemmel együtt

Amikor dobozunkból kikerülnek a termékek egy újabb funkcióval bővül. A kis LED Tea mécses a fadoboz fedelén vágott mintán keresztül dekorációs világításként funkcionál. A mécses sárgás fénye és finom vibrálása a valódi gyertya lángját imitálja. A mécses alján található kapcsolóval ki/be kapcsolható.

A DOBOZBA VALÓDI GYERTYA HELYEZÉSE TILOS ÉS TŰZVESZÉLYES!

1 db kézzel festett fadoboz számzáras lakattal

A fadoboz belmérete (hosszúság x szélesség x magasság): 37,2 cm x 28 cm x 10 cm

Ne feledd, amikor egy Loc(k)albox-ot adsz valakinek:

A világ első okos ajándékát adod, amit egy QR kód mögé rejtett kvízjáték megfejtése után tud kinyitni a megajándékozott

Biztos lehetsz, hogy hosszú időn át emlékezni fognak rád és az ajándékra, amit adtál

A legfinomabb hazai termékeket adod, melyek gondos kutatómunka eredményeként lettek összeválogatva

Vásárlásoddal támogatod a hazai vállalkozásokat, termelőket, kézműveseket

Minden megvásárolt dobozunk után 250 Ft-al támogatjuk hivatalos partnerünket, a Gyermekétkeztetési Alapítványt. Így minden egyes loc(k)albox karitatív küldetéssel is jelen van a mindennapokban. 

0
  0
  Kosarad tartalma
  Üres a kosaradVissza a boltba
  VAN ITT MÉG VALAMI

  Ne menj el üres kézzel

  Fogadj el 10% kedvezményt tőlünk

  KUPONKÓD: vipmeglepetes