Békés Megye Box (nyári kiadás)

30 990 Ft bruttó

Kérlek, válassz a doboz fedlapok közül az alábbi legördülő listából

Minden megvásárolt dobozunk után 250 Ft-al támogatjuk hivatalos partnerünket, a Gyermekétkeztetési Alapítványt. Így minden egyes loc(k)albox karitatív küldetéssel is jelen van a mindennapokban. 

Leírás

Békés Megye Boxunk, hazánk dél-keleti csücskében rejlő fantasztikus termékek gyűjteménye. Az italok terén a Békési Pálinka Manufaktúra Zrt. az első hazai whiskeyvel a 12 éven át hordóban érlelt Békési Single Barellel nyitja a sort, igazi különlegesség, amit mindenkinek meg kell kóstolnia. A whiskey mellett az alkohol fronton a gyulai Viharsarki Sernevelde díjnyertes sörei sorakoznak rendkívül designos csomagolásban. További izgalmas ízek Gyuláról érkeznek a Viharsarki lekvárium különlegességei közül egy ínyenc lilahagyma lekvár formájában. És persze ne feledkezz el, minden Loc(k)albox különlegességéről, vagyis hogy ezeket a finomságokat egy rendkívül egyedi, kreatív módon, játékos formában adhatod át csodaszép fából készült fadobozunkban, ami a megajándékozott otthonának valódi dísze lesz a későbbiekbeb, így a szerencsés Loc(k)albox tulajdonos még sokáig emlékezni fog arra, hogy kitől is kapta ezt a klassz ajándékot.

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Doboz fedlap minta

Art csíkos minta, Karácsonyfa minta, Szarvas minta

Prémium, fából készült okos ajándékdobozod ezeket tartalmazza:

1 db Békési Single Barrel Whisky (0,7l) (43%)

Kóstold meg Te is hazánk első whiskeyjét. 12 éven át különleges fahordóban érlelték nagy várakozás mellett, hogy sikeres lesz. érdemes volt várni és befektetett energia bizony megtérült, a Békési Single Barrel ma már a főzde egyik legkeresettebb itala. A whiskeyt kedvelő közönségnek kihagyhatatlan állomás. Ez az ital a hagyományos skót whiskyhez hasonlóan egyfajta árpamalátából készül, érlelés pedig különleges tölgyfahordóban történik.

Alkoholtartalom: 43%

1 db Viharsarok sör – Derűlt Ég – Czech Pale Lager (0,33l) (4,5%)

Mi kék az ég! A Derült Ég egy tiszta, aranyló világos lager. Jól csúszik, amikor minden napos, mindennapos fogyasztása pedig akkor is javasolt, mikor követnek az esőfelhők, vagy villámok csattognak a fejünk felett. Gazdag és kerek cseh ležák, 12 °P eredeti extrakttartalommal.

Összetevők: víz, árpamaláta, komló, élesztő

Alkoholtartalom: 4,5%

Eddigi díjak:

 • KSE XII. Nemzetközi Sörverseny és Sörmustra – 2018 – Bronz Diploma
 • Central European Beer Awards – 2018 – Ezüstérem
 • KSE XIII. Nemzetközi Sörverseny és Sörmustra – 2019 – Ezüst Diploma
 • Central European Beer Awards – 2019 – Champion (kategóriagyőztes)

 

1 db Viharsarok sör – Napnyugta – Sour Cherry Ale (0,33l) (4,1%)

A nap lement, de koránt sincs csend, mert egy korty után az égbe kiáltjuk, hogy az igazi meggysört végre megtaláltuk! A Napnyugta elkerüli korunk meggysöreinek minden buktatóját. Tiszta színű, harmonikus, valódi. Egy fanyar, gyümölcsös sör, ami nem felejtett el sörnek lenni.

Összetevők: víz, árpamaláta, meggy sűrítmény (100% gyümölcstartalom), pelyhesített búza, komló, élesztő, kálium-szorbát

Alkoholtartalom: 4,1%

Eddigi díjak:

 • KSE XII. Nemzetközi Sörverseny és Sörmustra – 2018 – Bronz Diploma
 • Central European Beer Awards – 2019 – Bronzérem

1 db Viharsarok sör – Indián nyár –  American IPA (0,33l) (6,7%)

Még nyílnak a völgyben a kerti virágok, még megiszol egy határozottan komlózott sört. Az Indián Nyár egy amerikai felsőerjesztésű sör virágos, citrusos és fenyős ízjegyekkel. Befejezése száraz, majd erős, mint a nyári éjszakákat leváltó kora őszi esték. Amerikai hozzávalók, gyulai odafigyelés.

Összetevők: víz, árpamaláta, pelyhesített búza, komló, élesztő

Alkoholtartalom: 6,7%

Eddigi díjak:
 • KSE XII. Nemzetközi Sörverseny és Sörmustra – 2018 – Bronz Diploma
 • Central European Beer Awards – 2018 – Ezüstérem
 • KSE XIII. Nemzetközi Sörverseny és Sörmustra – 2019 – Ezüst Diploma

1 db Viharsarki lekvárium – Mátyás kedvence – lilahagyma lekvár (47 ml)

Ajándéknak önmagában is különleges ez az igazán egyedi ízélményt adó dzsem, ami a gyulai Viharsarki lekvárium kínálatából került bele dobozunkba. A lilahagyma lekvár bárkit el fog varázsolni, aki kicsit is szereti a gasztronómiai különlegességeket. A lekvárfőző manufaktúra múltja lassan 30 évre tekint vissza, törekvésük, hogy termékeikben visszatükröződjön a harmonikus ízvilág, a természetesség, és ami a legfontosabb, hogy egészséges termékeket kínáljanak az érdeklődőknek. 2011-től „Gyulai termék” védjeggyel ellátottak a termékeik. A Békés Megyei Agrár Kamara díjazottjai, hallhattál róluk a Duna TV Ridikül, Desszertáció c. műsorában, vagy éppen a Kossuth rádióban is többek között.

Összetevők:
áfonya, cukor (13%), vanília, vaníliacukor, narancslé, sűrűsítő: Stabark növényi sűrűsítő, tartósítószer: kálium-szorbát

1 db LED-es teamécses elemmel együtt

Amikor dobozunkból kikerülnek a termékek egy újabb funkcióval bővül. A kis LED Tea mécses a fadoboz fedelén vágott mintán keresztül dekorációs világításként funkcionál. A mécses sárgás fénye és finom vibrálása a valódi gyertya lángját imitálja. A mécses alján található kapcsolóval ki/be kapcsolható.

A DOBOZBA VALÓDI GYERTYA HELYEZÉSE TILOS ÉS TŰZVESZÉLYES!

1 db kézzel festett fadoboz számzáras lakattal

A fadoboz belmérete (hosszúság x szélesség x magasság): 37,2 cm x 28 cm x 10 cm

Ne feledd, amikor egy Loc(k)albox-ot adsz valakinek:

A világ első okos ajándékát adod, amit egy QR kód mögé rejtett kvízjáték megfejtése után tud kinyitni a megajándékozott

Biztos lehetsz, hogy hosszú időn át emlékezni fognak rád és az ajándékra, amit adtál

A legfinomabb hazai termékeket adod, melyek gondos kutatómunka eredményeként lettek összeválogatva

Vásárlásoddal támogatod a hazai vállalkozásokat, termelőket, kézműveseket

Minden megvásárolt dobozunk után 250 Ft-al támogatjuk hivatalos partnerünket, a Gyermekétkeztetési Alapítványt. Így minden egyes loc(k)albox karitatív küldetéssel is jelen van a mindennapokban. 

0
  0
  Kosarad tartalma
  Üres a kosaradVissza a boltba