Jász-Nagykun-Szolnok Megye Box

28 990 Ft bruttó

Kérlek, válassz a doboz fedlapok közül az alábbi legördülő listából

Minden megvásárolt dobozunk után 250 Ft-al támogatjuk hivatalos partnerünket, a Gyermekétkeztetési Alapítványt. Így minden egyes loc(k)albox karitatív küldetéssel is jelen van a mindennapokban. 

Leírás

Jász-Nagykun-Szolnok megye ajándékválogatása igazán különleges termékekkel van megtöltve. A pálinkát a legendás Szicsek pálinkafőzde adja, akiknek terméke hazánkban egyedülálló módon kétszer nyert el 3 csillagos (az-az a legmagasabb minősítést) a londoni greate taste awardson, ami óriási elismerés, hiszen ezen a versenyen a világ legjobb élelmiszereit díjazzák. A Michelin csillagos éttermekben is előforduló Ugar Brewery sörei emelik tovább az ajándék sokszínűségét, amit két közkedvelt különlegesség színesít a Pokoli konyhától egy sültekhez és vadhúsokhoz kiválóan passzoló lilahagymalekvár és egy kellően csípős jalapeno paprikás savanyúság. Ezt a Megye Boxunkat választva egy igazi gasztroélményt ajándékozhatsz bárkinek.

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Doboz fedlap minta

Art csíkos minta, Karácsonyfa minta, Szarvas minta

Prémium, fából készült okos ajándékdobozod ezeket tartalmazza:

1 db Szicsek Pálinka – Irsai Olivér szőlő pálinka (0,5l) (44%)

A Szicsek Prémium Irsai Olivér Szőlőpálinka többszörösen nyerte el a 3 csillagos minősítést a patinás londoni ‘Great Taste Awards‘-on, ahol a világ legjobb élelmiszerei mérettetik meg magukat minden évben. A 3 csillag a legmagasabb minősítés, amit a versenyen egy termék elérhet. 2018-ban emellett Magyarországon is a pálinkakiválóságok közé emelte ezt a nedűt, a Nemzeti Pálinkakiválóság Program Országos Pálinkabíráló Bizottsága. Kifejezetten üde, édeskés illatú, ízben is könnyed pálinka, amivel méltó módon megünnepelhettek bármilyen eseményt.

Alkoholtartalom: 44%

Eddigi díjak:
Great Taste Awards – 3 csillag 2018 (nemzetközi díj)
Great Taste Awards – 3 csillag 2021 (nemzetközi díj)
Magyar pálinkakiválósági díj – (Nemzeti Pálinkakiválóság Program Országos Pálinkabíráló Bizottság) 2018

Magyar Termék Nagydíj

1 db Ugar Brewery – AgrárX kézműves sör (0,33l) 8%

Az Ugar Brewery egy legendás sörfőzde Jász-Nagykun-Szolnok megyéből, akiknek a söreit Michelin csillagos éttermekben is felszolgálják. – Az AgrárX sör az Ugar Puszta Superheroes sorozat egy darabja, mely a vidéki életvitel azon jellegzetes alakjainak állít palackozott emléket, akik valamennyi kistelepülésen jelen vannak, sajátos tevékenységükkel határozva meg az adott lakókörnyezet napi rutinját.
AgrárX az agrárium alfája és ómegája, ő hajtja a legnagyobb gépeket a határban, ő az egész rendszer olajozott csapágya. A palackban rejlő sör is olyan, mint a karakter, amiről elneveztük. Egy 8%-os dupla IPA brutális testtel, rengeteg hidegkomlóval, kellemes vadvirágos/mézes/trópusi illatokkal, határozott, de nem arclebontó keserűkkel, és nagyon hosszú, ráadásul komplex lecsengéssel.

ABV: 8%
IBU: 61
Komlók: Amarillo, Mosaic, Simcoe, Centennial
Maláták: Pale Ale, Cara hell, Caramünch, Special W

1 db Ugar Brewery – Fake Your Pils kézműves sör (0,33l) 5,6%

A Fake Your Pils egy az Ugar Brewery alapszortimentjéből származik, keresett és kedvelt sorozatuk, a Puszta Minimál tagja. A sorozatot kiváló minőségű alapsörök alkotják, amelyeknél nem mentek el végletekbe, a cél ugyanis az volt, hogy őszinte, jó ivású, de mégis különleges söröket alkossanak, amik sokak tetszését képesek elnyerni!

A Fake Your Pils egy igazi frissítő, tisztára erjedt, nem túlságosan, de a többi tételükhöz képest száraz, vibrálóan citrusos és kirobbanón friss, apró buborékú, lagernek álcázott ale. Munka utánra, negyven fokos hőségre és vasárnapi ebéd mellé egyaránt tökéletes!

ABV: 5,6%

IBU: 30

Komlók: Magnum, Simcoe, Citra

Maláták: Pilsner

Kiszerelés: 0,33 l

1 db Pokoli konyha – Lilahagyma lekvár (250 ml)

Ha még nem kóstoltad, elsőre furcsán hangozhat a lilahagymalekvár, ami az édes és sós ízeket ötvöző különlegesség. Egy biztos, hogy egyre nagyobb rajongótáborral rendelkezik a gasztronómia szerelmeseinek körében. Nem véletlenül, mivel tökéletes kiegészítője a sült húsoknak, zöldségeknek, vadételeknek egyaránt. Kedvesünkkel vagy éppen családodunkkal töltött kellemes hangulatú vacsorához izgalmas kiegészítő. Ezt a finomságot a Jász-Nagykun-Szolnok megyében működő chili termékeiről is méltán híres Pokoli konyha alkotta. Ez az egyik legkeresettebb termékük, hogy őket idézzük: “nem győzünk eleget készíteni belőle, annyira szeretik a vásárlók”. Itt az ideje, hogy megajándékozz valakit ezzel a kistermelői, kézműves műremekkel.

1 db Pokoli konyha – Savanyított jalapeno chili paprika (370 g)

A savanyúságok és a chilik jászsági mesterének a Pokoli konyhának egyik legkedveltebb chilis terméke. Roppanós szeletelt savanyított jalapeno paprika édeskés lében.

1 db LED-es teamécses elemmel együtt

Amikor dobozunkból kikerülnek a termékek egy újabb funkcióval bővül. A kis LED Tea mécses a fadoboz fedelén vágott mintán keresztül dekorációs világításként funkcionál. A mécses sárgás fénye és finom vibrálása a valódi gyertya lángját imitálja. A mécses alján található kapcsolóval ki/be kapcsolható.

A DOBOZBA VALÓDI GYERTYA HELYEZÉSE TILOS ÉS TŰZVESZÉLYES!

1 db kézzel festett fadoboz számzáras lakattal

A fadoboz belmérete (hosszúság x szélesség x magasság): 37,2 cm x 28 cm x 10 cm

Ne feledd, amikor egy Loc(k)albox-ot adsz valakinek:

A világ első okos ajándékát adod, amit egy QR kód mögé rejtett kvízjáték megfejtése után tud kinyitni a megajándékozott

Biztos lehetsz, hogy hosszú időn át emlékezni fognak rád és az ajándékra, amit adtál

A legfinomabb hazai termékeket adod, melyek gondos kutatómunka eredményeként lettek összeválogatva

Vásárlásoddal támogatod a hazai vállalkozásokat, termelőket, kézműveseket

Minden megvásárolt dobozunk után 250 Ft-al támogatjuk hivatalos partnerünket, a Gyermekétkeztetési Alapítványt. Így minden egyes loc(k)albox karitatív küldetéssel is jelen van a mindennapokban. 

0
  0
  Kosarad tartalma
  Üres a kosaradVissza a boltba
  VAN ITT MÉG VALAMI

  Ne menj el üres kézzel

  Fogadj el 10% kedvezményt tőlünk

  KUPONKÓD: vipmeglepetes