LÁNYBÚCSÚ AJÁNDÉK

AJÁNDÉK DOBOZ KATEGÓRIÁK

Közeleg a Nagy-nap. Itt az idő egy igazán emlékezetes bulinak a még hajadon arával. A lockalbox erre az alkalomra hozta létre leánybúcsú ajándékát. Egy különleges ajándékdobozt, ami egy szabaduló szoba izgalmát ötvözi vicces, játékos feladatokkal, melyekhez a okostelefonotokon keresztül kapjátok az instrukciókat. A cél, hogy kiszabadítsátok a leánybúcsú ajándékdoboz tartalmát. Kiválaszthatjátok persze, hogy milyen izgalmas tartalom lapuljon benne: gin, vodka, pálinka, vagy egy kellemes bor? Görgess lentebb és találd meg a számodra tetsző lánybúcsú ajándékot.

Milyen is lehet egy ideális lánybúcsú? Emlékezetes, vidámsággal teli, önfeledt és talán egy kicsit őrült. Egy ilyen estéhez nem illenek a sablonos és gagyi lánybúcsú ajándékok. Ha már szeretnétek igazán odatenni magatokat, akkor nem árt, ha az ajándék választásnál sem lőttök mellé. A lockalbox leánybúcsú boxa garantáltan meg fogja alapozni a buli hangulatát. A lánybúcsúkon megannyi játék elő szokott kerülni a tarsolyból, ide értve a kvízjátékokat is, amely során az ifjú ara jelöltnek mindenféle kérdésekre kell tudni válaszolnia a párjával kapcsolatban. Ennek egy igazán stílusos formátumát tudjátok behozni az estébe a lockalbox okos ajándékdoboza által, ugyanis ezeket a különleges ajándékdobozokat egy kis kombinációs lakat zárja, melynek nyitási kódját egy okostelefonos kvízjáték útján lehet megfejteni. A kvízt természetesen akár saját kérdésekkel is feltölthetitek. Ehhez nincs más dolgotok csak bejelölni a rendelés során, hogy egyedi kvízjátékot kértek. A lockalbox leánybúcsú ajándékdobozai a kvízjátékos nyitáson túl a beltartalom tekintetében is izgalmas dolgokat tartogatnak. Választhatjátok ajándékként a Ginstastic Lady box-ot ami kiváló választás, ha egy kiváló hazai Ginnel és díjnyertes tonic sziruppal alapoznátok meg az estét, de találtok kínálatunkban egy direkt lánybúcsúra dedikált összeállítást is, amibe még ivós kártyajátékot is raktunk, hogy ezzel is támogassuk a buli hangulatot azon az ominózus csajos estén. Válassz kedvedre webshopunk kínálatából.

a LOC(K)ALBOX MEGLEPETÉSEK SOROZATÁT OKOZZA

Ismerd meg a Loc(k)albox élmény effektus 3 fázisát

#vegyélhazait és támogass egy hazai startup-ot

NÉZZÜK a rendelés menetÉT

1. lépés

Kiválasztod a doboz tartalmát

Kiválasztod az adott termék csomagot. Nem kell azon gondolkoznod melyik élelmiszer passzol, melyikhez, mi már gondosan összeválogattuk neked azokat egy egymással harmonizáló kollekcióba. Abban biztos lehetsz, hogy mindegyik ízletes és különleges.

2. lépés

Kiválasztod hogy nézzen ki a doboz külseje

Kiválasztod milyen legyen a mintája a doboz előlapjának. Mindegyik dobozunk kézzel festett, fa előlappal készül, amibe valamilyen mintát vágunk. Miután az ajándékozott kiürítette a dobozt, a hozzá mellékelt LED mécsessel, hangulatos kis lámpáva tudja alakítani a dobozát. A fény az előlapba vágott mintán keresztül átszűrődik.

3. lépés

Ajándék dobozodat elküldjük neked

A dobozt szerződött futár fogja kézbesíteni a doboz összeállítását követő 2-4 munkanapon belül. Dobozunk nagy előnye, hogy a rajta lévő kombinációs lakat révén könnyen visszazárható, így, ha az amúgy bőséges kézműves válogatás mellé szeretnél még betenni valamit pl: egy eljegyzési gyűrűt, vagy az unokák gyerekrajzát, amit a nagypapának készítettek, akkor azt is megteheted. :)

EXTRA (IGÉNY SZERINT KÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁS)

Még személyesebbre hangolhatod ajándék dobozod

Ha szeretnéd a megrendelést követően feltölthetsz képet, szöveges üzenetet vagy linkelhetsz akár egy youtube vagy más videó csatornára feltöltött videós üzenetet, vagy valamilyen alkalomhoz illeszkedő videós tartalmat pl.: zenét, amit a doboz kinyitása előtt megnézhet a megajándékozott. Ez egy EXTRA fizetős szolgáltatás nálunk.

VAN ITT MÉG VALAMI

Ne menj el üres kézzel

Fogadj el 10% kedvezményt tőlünk

KUPONKÓD: vipmeglepetes