NÁSZAJÁNDÉK OKOS AJÁNDÉKDOBOZOK

AJÁNDÉK DOBOZ KATEGÓRIÁK

Igazi örömünnep, amikor két ember összeköti az életét. Nászajándék dobozaink felejthetetlen meglepetést okoznak. Kreatív, örök emléket okozó élmény ajándék. Az alkalomhoz igazodó designnal ellátott nászajándék megoldásunk el fogja rabolni a az ifjú ara és férj szívét, és mosolyt fog csalni az arcukra. A nászajándék dobozokba prémium minőségű, hazai kézműves termékeket rejtettünk el, pl.: mézet, teát, bort, fürdősót, masszázsolajat, stb.. Mindent, ami egy nászúton is jól jöhet. Akkor is ideális választás, ha csak egy kreatív pénzátadó dobozt keresel. Görgess lentebb és válaszd ki a kedvencedet.

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Hamarosan elérkezik a Nagy nap, és kezdhetjük törni a fejünket. Mi legyen a nászajándék? Bizony egy pár életében életük összekötése egy rendkívül jelentős és fontos esemény, amit méltó módon igyekeznek megünnepelni. Ha abban a megtiszteltetésben van részünk, hogy minket is bevonnak ebbe az örömteli pillanatba, akkor illő dolog egy ehhez a jeles eseményhez illeszkedő nászajándékkal meglepnünk őket. A nászajándékok értéküket tekintve rendkívül változatosak lehetnek, azonban egy biztos, hogy küldetésüket akkor képesek igazán jól teljesíteni, ha valódi meglepetést és örök emléket okoznak az ifjú pár számára. Ma már az is bevett szokás, hogy a jelentős esküvői költségek kompenzálására pénzt adjunk a párnak, azonban célszerű ezt is stílusos formában tenni. Azt gondoljuk, hogy a lockalbox okos ajándékdobozok ebben is segíthetnek nekünk, mivel kreatív pénzátadó dobozként is funkcionálhatnak. Az okos ajándékdobozok mindegyikét egy kis kombinációs lakattal láttuk el, melyek megakadályozzák, hogy a bennük rejlő ajándékhoz csak úgy egyszerűen hozzáférhessenek. Az ifjú párnak egy okostelefonos kvízjátékban kell részt vennie, melynek sikeres megfejtését követően kaparinthatják meg a doboz beltartalmát, ami akár döntésünk szerint akár egy halom ropogós bankó is lehet. Mindemellett mi magunk is megálmodtunk egy klassz esküvői ajándék összeállítást. A lockalbox nászajándékbox alkoholos és alkoholmentes változatban is elérhető és számos beszédes, a közös életet szebbé tevő jelképes kézműves ajándékkal lepi meg az újdonsült férjet és feleséget. A díjnyertes méz és tea, a közös, meghitt reggelik kiváló eleme lesz, a fürdősó és masszázsolaj a hétköznapokba csempészik a wellness hétvégék izgalmát, amit egy finom borral, vagy alkohol mentes szörppel koronázhatnak meg, megédesítve vele a mindennapok pillanatait. Válaszd ki a számodra tetsző összeállítást webshopunkban és lepd meg az ifjú párt egy olyan ajándékkal, amilyennel garantáltan nem találkoztak még. Legyen a tiéd a násznép legütősebb nászajándéka.

a LOC(K)ALBOX MEGLEPETÉSEK SOROZATÁT OKOZZA

Ismerd meg a Loc(k)albox élmény effektus 3 fázisát

#vegyélhazait és támogass egy hazai startup-ot

NÉZZÜK a rendelés menetÉT

1. lépés

Kiválasztod a doboz tartalmát

Kiválasztod az adott termék csomagot. Nem kell azon gondolkoznod melyik élelmiszer passzol, melyikhez, mi már gondosan összeválogattuk neked azokat egy egymással harmonizáló kollekcióba. Abban biztos lehetsz, hogy mindegyik ízletes és különleges.

2. lépés

Kiválasztod hogy nézzen ki a doboz külseje

Kiválasztod milyen legyen a mintája a doboz előlapjának. Mindegyik dobozunk kézzel festett, fa előlappal készül, amibe valamilyen mintát vágunk. Miután az ajándékozott kiürítette a dobozt, a hozzá mellékelt LED mécsessel, hangulatos kis lámpáva tudja alakítani a dobozát. A fény az előlapba vágott mintán keresztül átszűrődik.

3. lépés

Ajándék dobozodat elküldjük neked

A dobozt szerződött futár fogja kézbesíteni a doboz összeállítását követő 2-4 munkanapon belül. Dobozunk nagy előnye, hogy a rajta lévő kombinációs lakat révén könnyen visszazárható, így, ha az amúgy bőséges kézműves válogatás mellé szeretnél még betenni valamit pl: egy eljegyzési gyűrűt, vagy az unokák gyerekrajzát, amit a nagypapának készítettek, akkor azt is megteheted. :)

EXTRA (IGÉNY SZERINT KÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁS)

Még személyesebbre hangolhatod ajándék dobozod

Ha szeretnéd a megrendelést követően feltölthetsz képet, szöveges üzenetet vagy linkelhetsz akár egy youtube vagy más videó csatornára feltöltött videós üzenetet, vagy valamilyen alkalomhoz illeszkedő videós tartalmat pl.: zenét, amit a doboz kinyitása előtt megnézhet a megajándékozott. Ez egy EXTRA fizetős szolgáltatás nálunk.

VAN ITT MÉG VALAMI

Ne menj el üres kézzel

Fogadj el 10% kedvezményt tőlünk

KUPONKÓD: vipmeglepetes